Vučić za Sretenje odlikuje lekare, ruskog patrijarha, Kusturicu, Boru Đorđevića

Ostavite komentar


    1. E sramoto a gde je pr, Novak Djikovic koga celi svet odlikuje??? Vidi i za onog Cecinog novajliju nemoj da promasis.. Fujfuj fuj fuj

  1. Zasto tacno odlikuje Patrijarha Ruske pravoslavne crkve? Naravno da je lepo odlikovati ruskog Patrijarha, ali za koje konkretno delo koje se dogodilo u prethodnih godinu? Ako se tako kupuje naklonost, i mesetari nesto oko izbora naseg Patrijarha , onda ce to naljutiti i ruskog Patrijarha.

    1. Jedino se moze naljutiti ruski narod jer oni se redovno pozivaju na naseg pokojnog patrijarha Pavla i njegovu skromnost. Smatraju patrijarha Pavla poslednjim dostojnim pastirom u pravoslavlju.

    1. A Novosadsku hitnu pomoc niko i ne spominje a voze na stotine kovid pacijenata svaki dan 24/7

  2. Odlikovanje ruskog patrijarha mi asocira na Dodikovo poklanjanje ukradene ikone s ciljem dodvoravanja

  3. Bolje da je umesto odlikovanja i grandioznih budalastina koje ravi po Srbiji (fontane, spomenici, stadioni,…), ulozio u zdravstvo koje je na kolenima. Stotinu lekara je umrlo od posledica kovida jer ih nema dovoljno i rade u kovid sistemima do kraja (dok se i sami ne razbole), a posle, kako ko ima srece.
    To sa odlikovanjima je licemerno i odvratno.

  4. Kosa mu gori od umesanosti u kriminal a covek se ceslja , kao bajagi vrsi drzavnicke poslove. Pravimo se ludi, da prodje vreme.

  5. Bora Čorba, sve koje je pljuvao, prozivao, ismevao, blatio, na kraju im se pridružio i uvukao u stražnjicu ( narodnjaci, pink, bečki konjušari Slovenci, EU, crveno crna koalicija…)
    Ako postoji orden za izdaju svakog principa onda mu ga treba dodeliti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.