„Vučić zaslužio medalju jer je ogolio ovo društvo kao zbir podlaca“: Sagovornici Danasa o Hipokratovoj medalji kojom je odlikovan predsednik

Ostavite komentar


  1. Zar nijedan lekar, pa cak ni preminuli kolega, nije zasluzio “Hipokratovu medalju?sram vas bilo!
    Toliko je besmisleno, nekusno i podanicki, da bi bilo nepristojno, da napisem sta mislim.

  2. Bolje da su pogledali bolnice po Vojvodini strava i uzas.A obes kod interniste a on uzme slusalice ko u srednjem veku pa te poslusa izmeri pritisak i eventualno napravi EKG na aparatu iz kamenoge dobar i na kraju ti preporuci da dodjes kodnjega privatno pa da te detaljno pregleda naravno ako mozes da platis.I jos te nagrdi da triba cesce ba dodjes na taj famozni pregled.

  3. Posthumno oblikovati sve preminule lekare,a ovima živima uručiti medije za samopregoran rad u crvenoj zoni.Trgovce farmaceutskim proizvodima zaobići,a ne dodeljivati medalje.

  4. Vuciv nije platio drzavnu pomoc iz svog dzepa jeste od drzavnih para. Jer nije uzeo kao sto su do sad uzimali drzavnih para. Kako do sad nika nije bilo para u budzetu Srbije.

  5. Naša Stradija je odavno prevazišla Domanovića. Gde su žene koje su javno podržavale Jutku, gde su oni bednici što su javno podržavali direktora Namenske, gde su…. ima na hiljade primera u svakom gradu, svakoj MZ. Pročitajte ponovo ‘Vođu’, ‘Dangu’, ‘Marko Kraljević po drugi put među Srbima’. Eh, kako se hrabro busamo u junačke Serbske grudi i hotimice gledamo da nije otvoren prozor da nas ne uhvati promaja, jer ne možeš braniti Kosovo uštogljen.

  6. Zaista, zar ih sve zajedno nije stid, ili, mozda bi mu trebalo dati Hipokritovu medalju?

  7. Koja crna nagrada, kako ih nije sramota, sve njih iz Vlase i Vučića ! U Kragujevcu NEMA LEKOVA ZA BOLESNIKE NA HEMIOTERAPIJI !!! Da li znate šta to znači ? Bolesnicima će napredovati bolest zbog nečije nebrige i nesposobnosti ! Kako Vas gospodo nije sramota ? Imate li malo griže savesti i odgovornosti. Učinite nešto dok još nije kasno. Da lj će neko makar odgovarati za ovakav katastrofalan propust ?

  8. Nagrada da se dodeli hitno za glumu,Dobricin prsten,I zlatni curan.Ako se seti još neko nagrada ,nek predlozi.Bice usvojeno po kratkom postupku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.