Vučić zatražio od Ziđina da smanje emisiju štetnih gasova u topionici u Boru

Ostavite komentar


  1. Kako mi se on brine za glasace kada se digla frka oko zagadjenje. Do sada ga nije uopste interesovalo

  2. Bor će zasigurno dobiti ono što je predsednik Vučić zahtevao od Kine

  3. …Ode direktor JKP Gradska Cistoca Beograd…?? Zato sto prerano spaljuje otpad, pre francuske kompanije , koja ima filtere…!!

  4. Ekologiji mora da se posveti posebna paznja, i Kineski partneri ce nas sigurno razumeti i uciniti sve sto je potrebno da se smanji emislija stetnih gasova u Boru.

  5. Cist vazduh ne najvazniji za opstanak nacije. Problem industrijskog zagadjenja vazduha se mora spreciti sto pre i predsednik Vucic je toga svestan.

  6. ČEKAJ!!!! KO je u državi zadužen za emisiju štetnih gasova ? Predsednik države ? Ili niko svoj posao ne može da radi bez odobrenja sa vrha .

  7. Ziđin se pokazao efikasnim u smanjenju zagađenja jer ima napredne tehnologije u eksploataciji i preradi rude. Siguran sam da će građani Bora uskoro imati potpuno čist vazduh.

  8. Kinezi šta obećaju oni to i ispoštuju.Verujem da će do kraja leta sistem za aerozagađenje biti unapređen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.