Vučićeva prazna molba, nabavka medicinske opreme tajna

Premijerka obećala transparentnost tek nakon završetka epidemije

Ostavite komentar


  1. Nista to ne odlucuje gospodjica Brnabic, ona samo sprovodi naredjenja od vrhovnog snabdevaca ! Da vas podsetim samo da je premijer BiH federacije bio uhapsen zbog manipulacije medicinskom opremom. .

    1. brnabic i vise nije formalno premijer tj. istekao joj mandat !!
      to bi bar novinari trebalo da znaju i da joj skrenu paznju da vise nema funkciju.

  2. Dobro, neće da objave ništa, a Vučić ih, iako jedni diktator u Evropi pored Erdogana, ako se i Turskla smatra delom Evrope- i Urbana, folira da oni ne slušaju njega. Znači „doktor smrt“ kako ga čaršija naziva, ministar Lončar, jači i od predesnika? Jeste, kada bi smo se zezali! Nego je muvačina, očigledno, bila zajednička, pare su deljene pa zato čutnja. Vučić bi mogao da naredi vojsci, policiji, komunalcima, odžačarima, patrijarhu, tajnoij službi BIA idr.da povedu istragu. Možda bi uključio u istragu i svog Malog batu, Veselinovića, Kokezu, Radoičića i druge mafijaše, ali neće jer zna kako je sve teklo i ko je maznuo provizije. Ne sme da pukne bruka pred izbore, taman posla! Zato svi ćute.

  3. A kad ce ugovor sa Francuzima o koriscenju surcinskog aerodroma postati transparentan? I to nam je obecano sa istim objasnjenjem da tu nema sta da se krije.

    1. Jer nemamo šta da krijemo. Kada se sve lepo završi, biće sve transparentno. Računi sređeni i doterani, papiri oprani i umiveni, pare na broju… Idila

  4. Ako je sve rađeno po propisima izveštaj se napravi jednim klikom na kompjuteru, ali ako se frizira onda su to muke izaći pred javnost i lažima kao i do sada pokušavati napraviti junaka od lopova.

  5. Vucic nije zaboravijo zvizduke u novi pazar a zaboravijo 100 za 1 kada je govorio u skupstini

    1. Sve je jasno krađa sigurno. Teši nas što je manja nego Beograd na vodi.

  6. ovo se zove – CIRKUS POD MASKAMA….jos malo pa ce nose i FANTOMKE

  7. Vidi čuda.Deset maski pre Korone i jedna za vreme Korone za iste pare..I opet Vlast pošetena.Prerednjači naravno najpošetniji – Predsednik,koji je limitirao cenu tih maski,a o ostaklom da se ne priča.Ali Istina bez stranačkog protivljenja -Kada bi jedan polunormalan ,polupismeni Srbin izračunano koliko Srbiju koštaju jednogodišnje ekskurzije Vučića, sa normalno mitinizima,obezbedjenjem,TV i radio izveštačima ,mislim da ni jednom napamet nebi palo da ga usta uzme.Gde mu sve ne pada napamet da u toku dana ide i samoreklamerstvo pravo.Ama,Predsedniče,pričaj ti gde ti je pred Francuske,Engleske,Nemačke,Španije i itd.Nemoj da ti mi odredjuemo opis poslova,kada ih imaš Ustavom odredjene.Pretero ga je što jeste.
    Niko nije protiv volje većine.Neka vlada još 100 god.ali mi koji drukčije to vidimo i mislimo,imamo pravo da drukčije i kažemo.Koliko to košta.Sada je na gradnji puta kroz neko selo,sutra kod…. I to sve prati RTS koje plaćamo ko ludi i budalaštine slušamo svaki dan

  8. Da li je neko slucajno zamjetio da je gospon Mitrovic zvani Pinki delio na granicnom prelazu sa KiM medicinsku opremu koju dobismo od kineske drzave kao donaciju??? Nadjite snimak i pazljivo pogledajte prvih par sekvenci!

  9. Jedan vrhunski respirator firme Dreger kosta izmedju 15 – 18 000 evra. Maksimalno 20 000, sa svim dodacima. Neka javno kazu i dokazu koliko su respiratora kupili i lako ce se izracunati. Odakle SinisivMalom i Vucicu cifra od oko 380 mil evra za medicinsku opremu.. Nevidjena kradja i mafijasenje!

    1. Za nekog pandemija,a za nekog samo fantastična „poslovna prilika“ koja se ukazuje samo jednom u životu. Iskušenje je bilo suviše veliko da bi oni pustili da tek tako propadne jedna tako dobra epidemija. Pa ne dešava se takvonešto to svakog dana!
      Stara poslovica vrlo lepo i mudro kaže da je nemoguće pretakati med, a da ti se bašnimalone zalepi za prste. Ovima ne da se lepilo za prste, nego su u kacu s medom gurali ruke do ramena!

  10. kad se desilo da gangsteri priznaju pljacku? Nikad. A Vi Srbi glasajte za firera!

  11. Još jedna pobeda nepostojećih institucija u Srbiji nad Vođom…farsa se nastavlja!

  12. Da li je ZSO zaista rekla da ako ste zdravi ne nosite maske?
    Ako je to istina onda zastrasivanje naroda kaznama za nenosenje moze samo da znaci da je vlada na neki nacin povezana sa trgovcima i nemoralno koriste priliku za enormnim bogacenjem!

  13. … ja ću kao da tražim da objavite a vi naravno zavlačite u nedogled kao za savamalu, krušik jovanjicu, burazera … ma znate već !

  14. Odete na sajt humanitarnih organizacija (Šapić, Sergej..) i pogledate fotografije bolesne dece i onda shvatite da su samo na respiratorima ukrali više nego dovoljno da se sva ta deca pošalju na lečenje. Predsedniče RS, predsednice Vlade RS… na vašu dušu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.