Vučićevo igranje sa tajnim podacima

Poverenik za informacije naložio BIA da odgovori da li je predsednik Srbije skinuo oznaku tajnosti sa poverljivih dokumenata

Ostavite komentar


  1. Ovi napadi sluze kao jadna odbrana za vase sefove koji su nelegalno prisluskivali.

    1. A za nestanak dinosaurusa, svetske ratove i svetsku pandemiju virusa Corona, još uvek nije optužen, pošto je on kriv za sve?

  2. Znaci vas zanima oznaka tajnosti a to sto je covek ilegalno pracen i prisluskivan to nema veze jer ipak su nalogodavci vasi sefovi? Sramno i jadno „novinarstvo“.

  3. A sta nilo kome noje jasno???Lopovska bratija se docepala vlasti i radi sta hoce-kakvi crni zakoni u Sultanijatu zvanom Srbija??

  4. A sta bilo kome nije jasno???Lopovska bratija se docepala vlasti i radi sta hoce-kakvi crni zakoni u Sultanijatu zvanom Srbija??

  5. Tajnost podataka je bitna kada se optuzi Predsednik.Kao to bitno za Drzavu.To sto mozete da prisluskujete koga god hocete to nije van zakona.

  6. Ajde da ne tupimo previše oko stvari oko kojih nemamo pojma.Ko da se to isto ne dešava i u drugim zemljama sveta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.