Sagovornici Danasa: Vučiću bolje da se narod bavi izjavom o NATO lovcu nego da je Srbija ponovo glasala protiv Rusije u UN

Ostavite komentar


  1. krađom na izborima!!! Ovakve sistematske krađe nije nikada do sada bilo- i pre , u toku i posle glasanja. Koliko se moglo videti, zamenjivali su cele glasačke kutije. Jad i beda od države!!!

  2. A da li je vama cilj da kritikujete Vučića, što je razumljivo i poželjno ili da ustvari opravdate jedan divljački i ratno neprijateljski gest NATO a protiv civila ugrožavanjem bezbednosti civilnog aviona ?

  3. Žalosno je da i nemamo neki izbor. Ali ako pogledamo istoriju, neće biti nama neke sreće u EU, ako uopšte i udjemo. Sa druge strane, izgubili bi prijateljstvo sa Rusima, a to već znamo da nije dobro. Ja bih referendum o ulasku u EU.

  4. A, ti vasi sagovornici nemaju kredibilitet, da bilo sta kazu, jer kad ne glasamo, zasto ne glasamo, a kad glasmo, zasto glasamo.

  5. Pajtiću, ne kaže se decidno, nego decidirano. To je sve što sam imao da kažem o tome.

  6. Pa dosovci su predali milosevica a sta smo mi za to dobili,vec dvadeset i dve godine nas uvek za nesto ucenjuju a tako bi bilo i da uvedemo i sankcije rusiji

  7. A ovi što pričaju o nekoj kradji bolje da rade nešto nego da se bave krađama

  8. Uživo danas na DLF-u slušalac zatražio da Srbija nikad ne bude primljena u EU,zbog proruske politike!

  9. „Uživo danas na DLF-u slušalac zatražio da Srbija nikad ne bude primljena u EU,zbog proruske politike!“
    Nismo mi te srece, ali podrzavam 🙂

  10. Ako Vučić nastavlja da vodi Miloševićevu politiku, a to Evropa svojski podržava, onda je očigledno da Milošević nije bio ništa kriv za ratove i da je Evropa priznala svoju grešku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.