Vujović: Zaštita životne sredine je generacijsko pitanje i tema koja treba sve da nas ujedini

Ostavite komentar

  1. Uzmite u obzir da

    1) Zdrava životna sredina podrazumeva sredinu bez Rio Tinta i ostalih korporacija kojima je cilj profit i samo profit a na štetu gradjana i po cenu uništavanja jedne plodne zemlje.

    2) Zdrava sredina je sredina u kojoj vazduh nije (kao kod nas )najzagadjeniji na svetu jer prodaja otrovnog uglja nije zabranjena i filteri na termoelektranama nisu promenjeni.

    3) Najgore od svega je što se naša zemlja pretvara u deponiju jer tako odgovara (tj donosi profit) inostranim kolonizatorima i domaćim ulizicama i izdajnicima.

Ostavite komentar

Društvo

Gde su danas i čime se bave bivši ministri prosvete? 10

Gde su danas i čime se bave bivši ministri prosvete?

Nakon petooktobarskih promena u Srbiji i formiranja Vlade na čijem je čelu je bio Zoran Đinđić, u Srbiji se promenilo devet ministara prosvete, a samo jedan "izgurao" je skoro dva mandata. Istraživali smo gde su i čime se danas bave bivši ministri prosvete.

Naslovna strana

31. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.