Vuk Stanković: Nema zabranjenih tema, nema cenzure

Ostavite komentar


  1. Cenzura medija je kada vlast kupi neku televiziju ili novine i od a do š uređuje njenu informacionu politiku. Tu ne bi bilo problema kada bi ispod logoa Informera pisalo npr. „SNS stranački bilten“. Onda bi ljudi bili obavešteni šta kupuju.

  2. Dejan Vuk Stanković nema pravo da se poziva ni na koju naučnu struku jer posao kojim se sada bavi ne može se posmatrati kao deo nauke. To čime se on bavi deo je karaktera, i ja ne mogu da pišem o tome ovde jer se to može protumačiti kao nepristojna konverzacija. Uvreda je za inteligenciju pokušaj da se definicija cenzure svede na nepostojanje zvaničnog organa koji se time bavi. Ta definicija je srednjovekovna, kao uostalom i metode delovanja njegovog gazde, A. Vučića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.