Vukosavljević: Iznenađuje bujica antisrpske histerije oko nagrade Handkeu

Ostavite komentar


  1. E, moj ministre! Svet ne zaboravlja zlocine koje je SM cinio .. A to sto vi imate kratko pamcenje nije nikakvo cudo. Pa oredsednik vase stranke je velicao Ratka Mladica i poznata je njegova recenica:’100 Muslimana za jednog Srbina. Ja sam Srpkinja , ali se stidim u vase ime.

    1. Dok ima ovakvih koji ne umeju da analiziraju, da logicki zakljucujuvec se prikljuce glasinama iveruju samo izvrnutim, izvikanim istinama , nemanama opstanka. Vazda ponavljaju iste mantre, slinove…,pa ne moze se tako pobediti.

    2. Ruzice Ruzice ponovo pravite iste greske. Narod je o SM rekao sta je imao da kaze 05 Oktobra i taj lik je otisao na djubriste istorije. Ono sto se ovde lepo i jasno istice je da svi ti napadi nisu zbog SM i njegove politike od pre 30 godina vec zbog Srpskog naroda i Srbije. I dalje smo im trn u oku i dalje im remetimo njihov vaskoliki Drag naht Ost projekat. To se vidi i kad jedan Nole pobedjuje ili neki drugi nas sportista,stalno vade tu pricu o ratu koji je zavrsen pre 30 godina stalno misle da cemo se mi nesto tu ganuti zbog tih njihovih stavova. No sta je tu je mi nismo ponosni na ono sta su neki u nase ime radili 90 tih ali smo jako ponosni na sve ono pre i posle tako da samo mozemo da se zavalimo u stolicu i mahnemo im u stilu „baš nas briga za vaše mišljenje“S druge strane treba umesto u političke partije i one lezileboviće u Skupštini ulagati što više novac u kontra propagandu i finansirati ljude poput Malgurskog da bi se što više čula prava istina u toj histeričnoj antisrpskoj kakafoniji iskompleksiranog komšiluka.Ima tu puno materijala od jasenovca,ponovnog oživljavanja pavelićevske ideologije,kojekakvih ustašluka i drugih prostakluka,žute kuće…..ma koliko hoćeš materijala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.