Vukosavljević: Vratiti Sejdinovića u prirodno stanište

Ministar kulture i informisanja reagovao na našu rubriku "Pitanje i odgovor"

Ostavite komentar


  1. Rece av da za ministra nije potrebno znanje tj. da to mogu da budu i samo sa zavrsenom osnovnom skolom. Naivno je bilo verovati da bi ministru kulture trebala osnovna kultura i vaspitanje.

  2. Ti si ministar drzave koja je kao i ti, tek toliko da vegetira. Nemoj se toliko busat, dalekosi ti od Tita i ti i tvoj gazda i svi u regionu bi mogli samo jedan dan u nedjelji obucu da mu cistite, bez ijedne sanse da sa njim i razgovaate. Takve kao ti on bi odmah prepoznao i dao ih u neku selendru da uce djecu slovima, nista vise od toga.

  3. I sve to priča čovek koji sedi u Vladi sa ministrom odbrane, osefočenim julovcem, komunistom koji dan danas proslavlja sve moguće komunističke praznike, uključujući i ubistvo Srpskog policajca 07.07.1941.

  4. Ministar kulture, nekulturan. Poručujem ministru da svima koji mogu da podržavaju ovu vlast i politiku ne radi kompletna moždana masa. Podržavate ratne huškače i profitere iz devedesetih, a savetnici su vam Bler, Klinton i Šreder. Verovatno vam je i muzički ukus na nivou devedesetih.

  5. Ministre, nisam primetila ni tracak intelektualne cestitosti i dobrog vaspitanja u ovom Vasem odgovoru.

    1. Ne nego će na nevaspitanje sejdinovića odgovoriti vaspitanjem.

      1. Niste culi za licni primer? E stvarno, svasta. Ako nekom nesto prigovarate, a sluzite se metodama koje kritikujete, po cemu ste vi onda bolji?

      2. Rodiš se kao humanoid, a umreš kao SNS bot. Tužan li je život tvoj….

  6. Bravo ministre, napokon da neko spočita ustaši sejdinoviću, još bi bilo bolje da si spočitso ustaškinjama čongradin, diković i biševac.

    1. Da li je u redu da pustate ovakve komentare? Da li to uopste dozvoljeno?
      Da li ste, s druge strane, omaskom izostavili komentar na tekst o ministrovom izjavljivanju saucesca citaocima, kojim se ministar poziva da razume prostu implikaciju da time izjavljuje saucesce i samom sebi, sto opet govori o stepenu kvalifikacije gospodina ministra da se bavi necim inteligentnijim od kukumavcenja i vredjanja zbog kritika koje mu se upucuju?

  7. Čovek se predstavio. Ceo je u svojim rečima. Nema tu razlike između ega, persone i selfa.

  8. Ama gde uspevaju da pronađu ovakve likove. Bogami za to treba operativno znanje. Tajna služba, šta li?

  9. E „moj“ ministre!!! Ovakav rečnik ne koriste ni seljaci na pijaci. Koliki je bio tvoj uticaj na kulturu u Srbiji (nikakav), ja se na tvom mestu nigde ne bih ni pojavljivao, niti oglašavao.

  10. Hitler u grobu place za ovakvima jer da ih je imao celi svet bi bio njegov.

  11. Baš „kulturno“ zbori ministar kulture.

  12. U družbi u kojoj su ministri Vulini i ini, logično je da salonski fašista zmijskog jezika sedi na mestu kulturnjaka.

  13. Pitam ministra kulture! Odakle mu obraz da se meša u tudje stvari!!! MINISTRE KOLIKO IZDVÀJATE NOVCA IZ BUDZETA ZA KULTURU SVOJE ZEMLJE !!!!!! KULTURA NIKAD NA NIZEM NIVOU

  14. Kakav odgovor može da pruži neko ko je ministar kulture jednom Vućiću?

    Ti ljudi, ta stranka su rođeni na ovakvom načinu komunikacije. To nije politika, to je sindrom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.