Vuletić podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića

Pokret „Crno na belo“ optužuje predsednika Srbije da mladima nudi mito da glasaju za njega

Ostavite komentar


  1. Džabe vam je gospodine profesore svaka tužba kad AV odavno krši sve Zakone i Ustav jer misli da isti ne važe za njega i njegovu sektu. Ali, ima Boga, odgovaraće kad tad.

  2. Tuzilastvo kao i sve druge institucije ne postoji
    Da delu je goljeno podmicivanje
    Jos ce Palma silovatelj da ispadne gospodin za ovog psiha

  3. Vuleticu mozes samo da vucica mrziš nisi mu da brineš cipele mozes da mu ga popusis opet ako ti dozvoli zverko

  4. Profa je protiv mladih kojima predaje za budućnost. Ali, s obzirom da voli da jede ljudsko meso – čovekotinu – onda ovo ne iznenađuje. To je kad je profesor pravnik nensuđeni ekonomista i jedan od podšefova kavačkih bitangi.

  5. Šta su oni radili da bi „zaradili“?Koliko tu ima ludosti da učiš nekog da ne radeći ništa a dobije neke „zarađene“ pare?Da li to postoji negde,da li će misliti da to tako funkcioniše u životu?Koliko će njih kupiti drogu,misli li neko o tim posledicama?

  6. Što više Vučić priča i deli naše pare iz budžeta helikopterom , to svaki dan skaču cene u prodavnicama i na pijaci. Sve će to brzo građani morati da vrate u budžet.

  7. Vuletić puko čovek zbog taki manijaka nemogu više da jedem mleveno meso poljubis ti A.V

  8. E ovoga ste dobro vrbovali pa on sto kaze svi ce pobeci na drugu stranu samo da nisu na njegovoj hahah

  9. Koliko je korumpirana drzava samo je dokaz da ovaj jos nije u zatvoru i da kriminalci misle d amogu da se izvuku i rugaju gradjanima. Ovo nije njihova drzava i svi koji su krivi treba da odgovaraju za zlodela da nikome ne padne na pamet jos javno da se sprda.

  10. JEL TO ONAJ STO TREBA DA IDE U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE? I ON CE O VUCICU TAKO NESTO,SRAM GA BILO.

  11. Podmicivanje cisto kao suza. Bas ga briga i za Ustav i za zakone!
    Ps: zasto ne mogu da procitam ostale komentare?

  12. Gosn Vuletiće je saradjivao sa gosn Pašalićem, oko uprava fudbala, fino društvance. Čuvaju se međusobno, a kafane trljaju ruke kad ih vide.

  13. Čisto sumnjam da će biti prijave, a i ako bude ta prijava će biti ignorisana. Protiv nedodirljivih nema svrhe podnositi prijavu.

  14. Sa ovakvim pravosudjem , bolje da sačekate april, ovako radite isto kao i onomad gradonačelnik Vučević sa tobožnjom prijavom protiv Vučića, izraubujete pravo a kad se steknu uslovi za nezavisno sudstvo , onda ne možete više da ga pokrenete, jer ste tu mogućnost uludo utrošili pre vremena tj pre aprila.

  15. Samo prethofno da Vuletić objasni vezu sa Belivukom i da mu se sudi pa onda fini čičica

  16. U Srbiji ljudi /političari na vlasti/ govore “ svi su jednaki pred zakinom“, a u stvarnosti zakon nije jednak prema svima. To je današnja Srbija.

  17. A Vuletic jos nije u zatvoru odvezao licno Saleta Mutavog u kucu strave kod Velje Nevolje odakle se nikada nije vratio i zasto ga Velja bogato nagradio

  18. Ovo nema nigdje u svetu! Javno podmicivanje glasaca od strane predsednika sa parama gragjana koje tek treba uzeti kredit i koje treba vratiti sa kamatama samo da Vučić ostane na vlasti! Verovatno i da pokrije sve sto je krao svih ovih godina!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.