Vulin: Vučić lično učestvovao u donošenju odluka u akciji hapšenja

Ostavite komentar


  1. Dacic uputio cestitke Vulinu. Ima li ikoga ko moze ovaku glupost da proguta? Onda je Vulin Lesoto uputio cestitke Dacicu…

  2. Ово је за енциклопедију удвориштва и глупости!

  3. U kom svojstvu je Vučić učestvovao u donošenju odluka? Predsednik Republike nema nikakvih ustavnih ovlašćenja da učestvuje u radu tužilaštva i policije. Treba pokrenuti proceduru za opoziv predsednika zbog kršenja ustava.

    1. Pa govorio im je koga mogu hapsiti a koga ne.
      Ono kada je devojka samo malo trudna…

  4. Ovo što se dešava godinama, da Vučić odlučuje o svemu uključujući i koga će da hapse i koga će da osude, posledica je jednog događaja iz 2012. godine. Kao potpredsednik Vlade Vučić je besan zbog nekog događaja ušao u kancelariju, slomio kvaku, razlupao sto i drao se kao lud. Naredio je tada da bez njega ni muva ne sme da poleti. Otada je sve stalo, u ministarstvima, sudovima, policiji, zdravstvu. Niko ništa nije radio dok Vučić ne kaže šta treba da se uradi ili odluči. I Vesić u Beogradu radi ono što mu Vučić predloži. I danas je tako u svim oblastima ili bolje reći institucije ne rade i država ne funkcioniše. A Vučić i dalje misli da je tako najbolje jer je sve pod njegovom kontrolom. A mi čekamo dok se sve ne raspadne.

    1. Nisam mogao dalje od po
      dnaslova.
      Da li igdje na svijetu, u parlamentarnim državama, pistoji ovako što??

    2. Vučić je tada sve polupao jer su štrajkovali kontrolori leta na aerodromima.
      Smanjio im je plate (ne samo njima, već svim zaposlenim u državnim i javnim preduzećima, penzije…) koje im ne isplaćuje ni država ni aerodrom, već međunarodi konzorcijum kontrole letova. Ljudi su bili nezadovoljni i štrajkovali, a veliki klovn je pobjesnio.

  5. Ljudi, ja sam siguran da Vulin i Nesa izazivaju Vucica. Vucica polako provaljuju i ostali…Jer, ovo je ocito sprdanje…

  6. Glavna kuvarica skipštinskog restorana izjavila: „Vučić lično spremao hranu za poslanike. Odredio i meni za celu godinu“.

  7. Ja koliko pamtim,kad god su hapsili nekog i pronalazili štekove uvek su se hvalili šta su sve našli.Šta bi ovaj put?Ništa na Pinku, RTS,prva itd?Čak ni famoznog snajpera!Bojim se da će ovi biti pušteni zbog nedostatka dokaza.

  8. Zasto cinkaris svog gospodara druze Vulin ? Samo mu pakujes otezavajuce okolnosti za buduce istrage pred tuzilastvom.

  9. Poštovani ministre policije zamolite vrhovnog komadanta da pokrene akciju hapšenje dilera droge u Apatinskoj opštini

  10. „Govoreći o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Lesota o saradnji u oblasti odbrane, Milićević je naveo da je on zaključen i potpisan u Beogradu u oktobru 2019. godine i da otvara put za dalju saradnju u bezbednosnoj politici, vojnoj, ekonomskoj saradnji, kao i u vojnom obrazovanju“.
    Drhtiš li NATO paktu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.