Vulin: Do kraja godine 10 odsto veće plate u Vojsci

Ostavite komentar


  1. E sad ako vojsci treba jos vise obecanja to je svarno nerazumno jer ih daju skoro dnevno.Pa sta bi vise? Dobro videce ministar sa AV mozeli dva put dnevno da se obecava ali to je to onda.
    Samo ti Vuline nemoj mene previse sanjavati (sve su to filmski trikovi da znas)

  2. Ova vlast je prvo lagala na period od 3 god pa na 1 god, a sad na period od par meseci. Ispiraju nam mozgove nekim Gebelsovim metodama, HARPOM ili već nečim drugim. Jer velika je apatija zavladala.

  3. Kada bi se plate i penzije vojnih lica merile po učinku odavno bi svi oni koji su bili u vojsci od 1990. god. bili u zatvor i oduzeta im stečena imovina. Oficiri JNA i RS okupirali su ceo Novi Beograd npr. i šire se u petosobne stanove i imaju enormno velike penzije. Letovali su u vojnim odmaralištima lečili se na VMA a sve su ratove izgubili. Iz Slovenije su ih isterali lovci sa puškama kremenjačama iz Hrvatske pripadnici civilne zaštite a iz BiH hrabro pobegli sa sve naoružanjem bez ispaljenog metka. Svi generali koji su doprineli tome se šepure u vilama na Dedinju. Hag je malo od onoga što ih je trebao narod osuditi. Oni su krivci što nam se raspala onolika SFRJ, SRJ i što smo izgubili KiM i nas preko 600.000 izbeglica i raseljenih lica su njihova lična krivica. Običan blagajnik što proneveri novac odrapi drakonsku kaznu a vojna lica nisu odgovarali za sve ono što su svojim činjenjem i nečinjenem uradili i za šta su se zakleli i bila im neposredna dužnost.

  4. Deda Mraz donosi (ni)ikad viđeno povećanje do sada…. Ko veruje u Deda Mraza a nije dete – prosto mu bilo.

  5. Nešto sam shvatio – što više minusa na mojim komentarima to je više dokaza da sam u pravu. Da srpski generali izvrše harikiri posle svake izgubljene bitke, da su nam kamikaze u tradiciji ne bi nam trebao Vulin za Ministra Vojnog. Dok je bio direktor kancelarije za KiM ni jednog Srbina nije vratio na KiM ili ga integrisao u Srbiji. Ministarstvo za PIO je ištancovalo najviše onih sa minimalnim penzijama i ako smo zaradili mnogo više a sada mu vojnici i oficiri u profesionalnom sastavu otkazuju poslušnost. Umesto da zgradurine koje ničemu na služe (Vojnogeografski institut u BGD – koji se lagano može adaptirati u hotel tipa Hiton ili Šeraton) i one zavzrame sa General Štabom mogu da namaknu toliko para da se kupi pet-šest Migova 29 koje su Rusi izvukli iz aerodruma ispod planine Goleš na mom KiM.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.