Ministarstvo odbrane se izvinilo Vulinu zbog greške u božićnoj čestitki

Ostavite komentar


  1. To je sigurno uradio onaj dugokosi Yulin koji je demonstrante humano zalivao toplom vodom iz vodenih topova tokom demonstracija veselih devedesetih…

  2. Činjenica da gdin Vulin ne zna ko je poglavar SPC, ne zna da je neko toliko vazan upokojen vec godinama… pa sta zna? Da hvali Vucica… i takav je na celu odmbrambenog sistema Srbije… samo molim Boga da se na nas ne naljuti neko selo iz Rumunije… i eto opet odose 500 godina!!!

    1. Mislim da ste malo promasili poentu, a i nije jasno odakle se izvlaci cinjenica da Vulin ne zna ko je Patrijarh…?
      Sustina ove nebuloze je da se Ministarstvo pre svih izvinjava Vulinu, pa tek onda “ostalim” gradjanima…

  3. Pa nije, siroma’, kod Mire ni mogao da nauci sta je to Bozic i cemu sluzi?!

  4. Kakve veze ima, nit se Irinej zapravo zove Irinej, nit se pokojni Pavle zvao Pavle. Veca greska bi bila da je cestitao praznik vojsci Jugoslavije i gradjanima Tunguzije, mada bi bilo smesnije.

  5. Kažu da lapsusi nisu slučajni, a ja se sa tim slažem.
    Pavle je bio patrijarh, a ovo…
    I POSLE PAVLA PAVLE.

  6. Koliki nivo inteligencije treba da imas , i koliki IQ treba da imas da ovakvog postavis na mesto ministra???????? E sad da li je uopste polagao neke testove na tu temu, tesko je to reci.

  7. To je pogrešio onaj Vulin komunjara, pa je ovaj presvučeni, što se krsti i ljubi ikone, morao da se izvine. Double – trouble-

  8. Mnogo puta sam napisao i rekao da su najveci neprijatelji svih nasih predsednika u poslednjih 70 godina bas oni koji se svakodnevno srecu i rukuju sa njima. Pocevsi od mnogih ministara i njihovih najblizih saradnika. Da su Vulina predlozili najvazniji politicari iz Hrvatske, Bosne, Albanije, sa Kosova, ili iz onih drzava koje su nas bombarodvale (kako to stalno ponavljaju patrijote),jasno bi nam bilo da to rade iz zluradosti, po omom principu: „sto gore, to bolje“. Na zalost, Vulina su predlozili i podrzali Vucicevi najblizi saradnici. Ocigledno je da je problem mnogo veci, jer nije samo Vulin u pitanju.
    Boza Bogdanovic, Bor

  9. Ovo Vulin video nije. To su iz kabineta mu pripremili i poslali. Što je još gore…kakvi kadrovi tamo sada sede. Polupismeni ali podobni.

  10. Da budemo malo realni, nije Vulin lično pisao čestitku ali bez obzira.. ne piše se čestitka svaki dan i morao je pogledati šta tu piše. Verujem da Vulin zna ko je patrijarh trenutno, ali ono što je strašnije da u Minstarstvu odbrane rade osobe (pošto čestitiku sigurno nije pisala samo jedna osoba) koje NE ZNAJU ko je trenutni patrijarh. E, to je tužno. Tužno je to što se i Vulinu izvinjavaju i što Vulin tužaka tu jadnu ženu da je pisala čestitku, a ne on, umesto da kao džentlmen preuzme odgovornost a on je kao vrhovna glava ministarstva preusmerava na jadnu zaposlenu ženu (mada, što jadnu.. očito neinformisana a podobna.)

  11. To su greske koje se slucajno-namerno prave, sve sumnje ovde su neopravdane,crvena kuga jos uvek lebdi nad zemljom Srbijom

  12. Aman, bre lljudi. Čovek pogrešio, odnosno služba. Uvideo grešku, izvinuo se i to je to. Šta treba da više treba da uradi?
    „Hajde da se zabavljamo“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.