Vulin: Kfor da objasni izjavu Grasa da ROSU mogu na sever KiM bez dozvole

Ostavite komentar


  1. Cudna vremena a jos cudnija misljenja. Za ulaz na Kosovu Vulinu treba dozvola i uredna dokumentacija za prela granice koju su oni postavili.. Sever Kosova je leglo kriminala koje kontrolise vlada a taj kontrolisani haos upravo odgovara ovoj ekipi koja zamajave nevine kosovare a kriminalce nagradjuje. To je zasebna drzava od 99 god. Dajte resenje da imamo jos 2 miliona albanaca u Srbiji sa demokratskim pravima EU. Jednom pokusano etnicko ciscenje 99 nesrba nije uspelo sada je na sceni bumerang koji se vratio vrtoglavo iz Hrvatske, Bosne, Kosova. Jos zalosnije je sto su isti ljudi (100 za jednog) ratno huskacka ekipa i sudionici ratova sada na vlasti.

    1. Samo mi kaži gde si odrastao i da li to smatraš za svoj dom.
      I probaj da zamisliš da to sve što te čini čovekom više nepostoji, da si stranac, višak.
      E onda možeš da komentarišeš huškačke ili pravilne poteze.

  2. Vucic se povukao, da odahne. Na scenu je nastupio, neizbezni Vulin. Drsko, kakvog ga inace poznajemo. Mozda je za vreme dok odsustvovao, bio u poset kod tetke i nije cuo Vucica koji nam je juce saopstio javnosti: „Na Kosovu nista nije nase“. Inace ne bi izjavio ove gluposti.

Ostavite komentar


Društvo

Kada se očekuju gužve u saobraćaju? 10

Kada se očekuju gužve u saobraćaju?

Od sutra se zbog početka prvomajskih i uskršnjih prazničnih ;dana očekuje da će doći do novog talasa sa većim brojem vozila na putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.