Vulin koristi tajne podatke MUP-a da diskredituje oficire

Ministarstvo odbrane iznelo niz optužbi na račun bivšeg majora Dragana Gligića koji je govorio o katastrofalnom stanju u vojsci

Ostavite komentar


  1. Dokle god u Srbiji za ministra odbrane može da bude postavljen DEZERTER, za direktora BIA keramičar, za ministra unutrašnjih poslova lice sa plagijatorskim doktoratom, za Guvernera NBS Jorga i ini slični ministri, stanji u vojsci, ali i u državi Srbiji, biće ovakvo

    1. Ne iznenadjuje me Vulinova denucijacija, jer običan dezerter i lopov, koji je na čelu tako važnog ministarstva je slika današnje Srbije. Ako vrhovni komandant VS ( Vučić) časne oficire koji ne daju u svoj stan stranačkim botovima barabom, ako vrhunskog pilota, koji je poginuo ispunjavajući sulude želje za slikanjem Lončara i Gašića, nazivaju pijanicom, šta očekivati od čoveka u pokušaju Vulina.

  2. sve mu verujem.prvo jer smo i sami svedoci svega što iznosi. Drugo jer moja porodica podnosi golgotu osvetoljubivih državnih organa do te mere da nam pišu lažne med.nalaze da nismo normalni.

  3. Kada dezerter i vojni škart priča o junaku i heroju,oficiru i čoveku,majore,svaka vam čast,kapa dole,vi ste za komadanta armije,kamo lepe sreće da su svi oficiri i vojnici kao vi.Istira ih boli,a vas vaše rane ne,to kroz šta ste prošli,šta ste doživeli i preživeli vama na čast,a država će vam se odužiti na ovaj način?Biti i postati major vojne policije je izuzetno teško kako po stručnoj,tako i moralnoj i bezbedonosnoj proveri,Puno zdravlja,ljubavi u porodici i uspeha u poslu(da kupite svoj kamion).

  4. Bravo majore.Kakav Vulin, gde mu je tetka a gde je služio vojsku. Pobegao tetki pod suknju. Kakvi julovski kadrovi, svi oni će kad-tad da odgovaraju za krađe i uništenje ugleda Srbije. Još jednom BRAVO MAJORE. Pa državni sekretari u Ministarstvu su bivšifotografi na svadbama a sadšnji pomoćni radnici u propalim firmama.

  5. Читајући јуче став Министарства одбране према мајору Глигићу приметио сам да исти као да није постојао до 2004. Данс читам да је дотични био у ратним дејствима и да баш није све то тако како Министарство пише. Реално гледано Србија више и нема војску али зато има полицију. Чему то.

  6. Ko je ovde lud? Ako je on kao vojno lice stvarno bio takav onda je pitanje za drzavu zasto nije sankcionisan, a ako je istina ono sto on prica onda je pitanje za drzavu zasto je takvo stanje.
    Videvsi da je jedan Vulin ministar vojni ja vise verujem ovo kamiondziji nego ovoj sprezi politicara.

  7. .vojska ciji je ministar dezerter nije vojska. nemam ni malo poverenja u takvu vojsku. gledao sam sta se desava s vojskom 91, kada je takodjer u njoj bila gomila kukavica dezertera i izdajnika.

  8. Kao i u mom JAVNOM preduzecu…bitno je da su kolone citko popunjene da izvestaji estetski izgledaju lepo,a o finansijama i sustini..ni spomena,tome je dat pomen. A napred idu samo pogodni partijski kadrovi,najcesce potpuno nesposobni i nekvalifikovani za poslove koje rade

  9. Znaci i ona dvojica vojnih u emisiji su kriminalci? Verovatno je jos gori kriminalac onaj oficir sto nije ugostio stranacke evidenticare u svom stanu. Pa ima li neki posten u vojsci?

  10. Драгане, погледај у Мишића, у Степу, у Бојовића, Путника…. Ти су раме уз раме са њима. Поштовање за српске јунаке…

  11. Dragane,
    Junače, delim tvoje mišljenje do svake reči ali šta sada? Dokle?
    Pošteni ljudi se sklanjaju ali to vodi u propast i za to nikoga nije briga!
    Mi smo bez posla ili radimo nešto bezveze u odnosu za ono za šta smo stručni a oni sede i kupe lovu.Mi radimo krvavo za neku lovu,sitnu,kupimo mrvice,smeju nam se.Kažu,budala,pusti ga,neka ide…
    Oni ne rade ništa za VELIKU lovu,mislim dokle tako?
    Halo ljudi? JUHUUUU? dokle to,skloni se,skloni se,neka ih neka rade kako hoće
    Ovo je bre naša zemlja,sve u ovoj zemlji pripada nama i samo nama,građanima!!! Čak i ta vojska i policija,javno preduzeće,pa to su naši svi gradili i sebe u njih ugradili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.