Vulin kritikuje BiH jer niko nije procesuiran za napad na Vučića u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Vulin je slagao kao da smo zaboravili taj događaj. Njegov „šef“ je sa obezbeđenjem i zaštitnim kišobranom bežao glavom bez obzira, jer su prisutni bacali na njih plastične flaše i kamenje. To smo gledali na direktnom tv prenosu.

  2. Vuline ne izmišljaj, nije tu bio cilj ubistvo. Samo su dotičnom pokazali da nisu zaboravili njegovu ulogu u događajima devedesetih. Mene čudi što je mislio da će mu bacati cveće umesto kamenica.

  3. CITAT: “Dženana Čamovića, Bošnjaka koji je prošle nedelje izbo nožem policajca u Njujorku, mnogi američki mediji proglasili su Srbinom, srpskim imigrantom, a pojedini navode da je u SAD stigao iz Srbije. “
    KONENTAR: BESMISLENO JE BITI DEO POLITIKE I EKONOMIJE ZAPADA POD OVAKVIM OKOLNOSTIMA. Ako nas već vide kao svoje neprijatelje, pa dajte da to i budemo…da im ispunimo SVE želje hahaha!

  4. Zatvoriti granice da ovi zlotvori koji se izivljavaju nad srpskim narodom ne pibegnu. Onda po zakonu za koji misle da je nevazan, kada su oni u pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.