Vulin od Ministarstva odbrane napravio ministarstvo svoje partije

Ministar odbrane opet mimo svojih nadležnosti marširao sa Trećim bataljonom Vojne policije

Ostavite komentar


  1. Nije služio vojsku ali nije folirao. On je stvarno nesposoban.
    Kakav psiho!!! Očigledno umišlja da je neki vojskovođa.

  2. Interesantno, pre 20 godina nije bio sposoban za vojsku a sad jeste.
    Mislim da je on bio dezerter kad je stvarno trebalo braniti zemlju. Sramota za vojsku ko joj je ministar a sramota za sve nas koji smo časno branili domovinu.

  3. Uloga ministra odbrane u demokratskim državama, u kojima su mnoge žene obavljale tu funkciju, je civilna kontrola vojske. Ova julovska nakaza, u svojim parauniformama, sa izvezenim imenom, slično američkoj vojsci, izigrava generala. Dvorska luda i klovn.

  4. Vulin je jedan od onih koji obavlja veoma vaznu funkciju a nije adekvatno obrazovan niti sposoban sto je i za ocekivati, jer nije ni sluzio vojsku ali je zato jedan od onih koji polako ali sigurno unistavaju Srbiju i zato je ista medju poslednjima u svemu.

  5. Pohvale redakciji na objektivnosti uz mali dodatak: Ministar Vulin nije prvi čovek vojske zahvaljujuci preds Vucicu vec zahvaljujuci Vucicevom sponzoru Miri Markovic koja je i vlasnik 30 posto vlade Srbije ili bolje receno, 30 posto ministara u vladi Srbije čini ministri koje je „postavila“ Mira Markovic. Drugo, ovim maršom ministra vojnog pripremaju za predsednika Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.