Vulin: Od NATO agresije nismo imali veći broj vazduhoplova

Ostavite komentar


  1. Pa gde su MIGovi sad u Srbiji ili su vraceni u Rusiju. Ako su u drugoj fazi remonta u Rusiji znaci dovezenii su na Batajnicu i vracni da ih Rusi remontuju. Ko placa slikanje MIGova na Batajnici.

  2. Ministar vojni reče:………."Od NATO agresije nismo imali veći broj vazduhoplova"…… i, zatim, pojasni da…. "Vojska Srbije trenutno ima tri lovca MiG-29 i isto toliko MiG-21 koji su u letnom stanju"………… Eto, on smatra da je to (3 plus 3 aviona) dovoljno za pohvalu i da treba da bude istaknuto javnosti, jer nikada (od agresije NATO) nismo imali(?) veći broj aviona. Zaista, sila smo u regionu, nema šta!?

  3. Kad bi tetka iz Kanade donirala koji dolar i vazduhoplovstvo bi nam bilo lider u regionu.

  4. Pa naravno da nismo imali kad nam je NATO uništio sve. Ako sada imamo jedan avion , to je najviše od NATO agresije .

  5. Cuti,bre,vec i deca prave viceva na tvoje provale!Ovaj Vucic sto te namestio jeste veliki zezator! Ti i vojska imate veze kao,recimo Ana i Vlada,ili Gasic u duetu sa Dacicevim mostovima od keramike…Vi ste veliki mangupi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.