Vulin: Petričićeve slike su odraz njegove mržnje prema Vučiću

Ostavite komentar


  1. Kako govorite i spinujete – od toga nema nista ruznije na ovom svetu. Muka je slusati vas. Provesti zivot u lazima – to je porazavajuce ….

  2. Petričić nikog ne mrzi, ali je normalno da prezire i ismejava Vučićev rad. Nešto što je najzahvalnije za sprdnju je ministar vojni koji nije bio vojnik, služeći se lažima!

    1. Broj 2, Broj 1 je Konfabulator…barem po najnovijem istrazivanju. Inace karikature nisu izraz mrznje, nego izraz karikature, prezira ako hocete, ali sta zna tetkino od 200k!?

  3. Nesto te pitao Sindikat VS druze Vulin. Pusti sad panegirike i karikature , nemoj da se prtavis gluv i nem.

  4. ti si Vuline gori od one Mihajlovićke,čim neko nešto kaže tebe i nepitaju a ti komentarišeš.Prestani da budeš više drveni advokat

  5. Samo kad počnu drugačiji vetrovi da duvaju Vulin će o Vučićevom režimu početi sve najgore i utrkivaće se u tome. Takva je priroda svih dupeuvlaka, moralnih mizerija i apsolutnih nula od ljudi.

  6. O Petričiću možeš da larmaš kad Petričić bude potpisao Briselski, kad opljačka plate i penzije, kad rasprodaje narod za motanje žica u pelenama koliko da ne crkne od gladi, kad raspusti sve srpske institucije zatečene na Kosovu, kad podrži Haradinajevu vladu, kad tura po tv Ivanoviću belo keče na glavu, kad narod naziva neradničkim ološem, kad parča i deli zemlju na doboš ko da više, kad na sve funkcije namesti analfabete, psiho-slučajeve, lopine, kad šalje zadrigle batinaše po Srbiji da uteruju strah, kad pokupuje medije za eutanaziju mozga, kad se popiša na Ustav i zakone, kad rasipa narodne pare na čardake na vodi, svetleće prostakluke, ace lukase i ostalu seljadiju, kad od zemlje napravi sprdnju i sramotu što je predstavljaju iskompleksirane budale, kompletni idioti, kafanski urlatori, retardirani doktori sa kupljenim diplomama, beskrupulozni tetkini zetovi, vazduplohovi, poblesaveli lokalni šerifi kod kojih se prosi po ‘2000 za gospodu’, kad se svi podavimo u blatu srama, siromaštva i duhovne bede – tad otvori usta. Do tada ne gledaj karikature. Niti šta umeš da vidiš, niti razumeš, niti znaš čemu služe, a i prestravljuju te, a možda nemaš vrhunsku bešiku kao tvoj vlasnik, pa je nezgodno sa mokrim gaćama po ovom snegu. Obično kažu za nekog da izgleda pametnije kad ćuti. Za tebe ni to ne važi.

  7. Sta se on sekira za Vucica i da li ga mrzimo, kada zna da njega najvise volimo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.