Vulin: Ponosan sam što sam učestvovao u razvoju "Jumka" 1Foto: Dušan Pešić

Ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin, prilikom obilaska vranjske fabrike „Jumko“ rekao je da su vojska i policija ponosni što nose uniforme najboljeg kvaliteta koje za njih proizvode radnici ove kompanije, kao i da će država nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta „Jumka“.

Vulin je dodao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „uvek vodio računa“ o ovoj kompaniji, ali i o celokupnoj domaćoj industriji.

„I kada sam bio ministar rada i kada sam bio ministar odbrane, i sada kao ministar unutrašnjih poslova, sa ponosom mogu da kažem da sam učestvovao u razvoju ove kompanije. ‘Jumko’ danas zapošlјava preko 2.000 lјudi, to je 2.000 porodica, to je 2.000 sigurnih, redovnih plata“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je rekao da radnici „Jumka“ mogu biti mirni jer će se čitav jug Srbije razvijati, a MUP će nastaviti da se snabdeva uniformama isključivo u Vranju.

Generalni direktor fabrike „Jumko“, Branislav Trajković, zahvalio se ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu na podršci i doprinosu u razvoju ove fabrike koja zapošlјava više od dve hilјade radnika iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari