Privedeno osmoro stranih državljana, dve žene puštene

Ostavite komentar


    1. Najvaznije da je vrhovni komandant vojske odn A.Vucic dobio izvestaj na vreme. Ovo da bi ministar vojni Vulin pokazao da nesto radi i da ne spava i da bi pred vrhovnim komandantom opravdao stan koji mu je „kupila zenina tetka iz Kanade“ novcem kojim je planirala platiti javnu rasvetu severnog dela Kosovske Mitrovice.

  1. Ha, Ha ha-pa da li je ovo moguce,pa dokle ide ova bahatost i sprdacina sa sopstvenim narodom,smem u opkladu da je ovo direktno iz kuhinje crveno-crne,radikalsko-socijalisticke kuhinje. Ne,ne mogu i ne zelim da verujem,da misle da cemo im poverovati u ovu laz,sram da vas bude !!!

  2. Sreca da nisu upali u tetkin stan! Teska sprdnja sta ovaj Volin Julin radi da bi Vucicevi jadnici sa dva grama mozga poverovali kao opasnost po diktatorski poredak Aleksandra Vucica… Da se covek postidi ovakvih „ministara“…

  3. Да ли постоји знак да је забрањено снимање објекта? (Да не улазимо у то шта то Вулин тамо има тајно, па да се зграда не сме снимати…)
    У данашње време, када помоћу сателита и напредне технике, могу да сниме марамицу на тротоару, Вулин хапси туристе по Београду…
    Више се не зна који министар нас више бламира. Али, кога брига – важни су избори!

  4. Ameri mogu iz satelita koji kruže oko majčice Zemlje da pročitaju registarsku tablicu svakog vozila na planeti, pa prema tome i u Srbiji.
    E sad ako taj dron moze i da puca, a u članku o tome nema pomena, onda treba obući kožne gaće kako bi to rekao naš Ujka Bas.
    Ako ne može da puca onda postoji verovatnoća da je tetka iz Kanade via Dron poslala sledeću ratu za stan na Zvezdari.

  5. Pa, ministre Vulvin, kakv si ti ministar, takva ti i straza. Kako je moguce da neko „upadne“, ako je objekat cuvan?

  6. Само је требало још оно његово чувено понављање три пута ,,и нико никада неће нас шпијунирати, нико никада неће сазнати адресу моје тетке и нико никада неће знати колико сам ,,чајни,, ракије попио на северу КиМ пре него што сам их завио у црно и довео криминалце на власт“
    Али браћо и сестре не брините будне су његове буљаве очи, виде све та он је Мирина школа истурено одељење у Канади!

  7. Zanimljivo kako čitaoci Danasa komentarišu upade u vojne objekte. Igrala se deca, a među tom decom i član Tima 6 koji je jurio Bin Ladena. Pa još sa oružjem kom je izbrušen broj. Čuo čovek nešto o provodu na beogradskim splavovima pa zapalio iz San Dijega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.