Vulin propisuje način za rešavanje stambenih potreba

*Stambeno zbrinjavanje oficira i njihovih porodica koji su došli iz bivših jugoslovenskih republika, traje skoro 30 godina, a obaveza države je da ovom problemu pristupi veoma ozbiljno i odgovorno, ističe Zoran Pašalić
Zaštitnik građana o postupku kontrole delovanja Ministarstva odbrane prema stanarima Bristola

Ostavite komentar


  1. Brat Broj Jedan *gradi* BGD na H2O i otima Bristol. Bristol se *isprecio* njegovim istorijskim zamislima.
    Nema to veze sa vojnim licima iz crvene armije i zastitnikom partije od javnosti – Brat Broj Jedan zeli da se velicanstveno obogati i izgleda da u Srbiji ne postji niti sudska niti izvrsna vlast da ga zaustavi.
    Sta ako brat broj jedan odluci da sve beogradjane istera na kambodzanska polja da rade?

    1. Evropa će reći da je to u redu. Samo ako potpiše priznanje Kosova. Svaka generacija se mora sama izboriti za slobodu.

  2. Treba glasno i jasno reci gospodi iz Bristola da ne mogu dobito stanove mimo Pravilnika. Njihove namere nisu casne jer bi zeleli da budu u prioritetu u odnosu na ostala vojna i civilna lica koja nemaju reseno stambeno pitanje, koji su podstanari po periferiji dok su se oni sa kucnim lubimcima baskarili po Bristolu ne placajuci struju, vodu, …. Ako gospoda zele da se bave politiko niko im ne brani, ali ne na stetu ostalih pripadnika MO i VS.

    1. Politika im je uništila živote i dalje ih uništava. Kako da se bore za svoja prava, a da se ograde od nje? Zar posle 30 godina čekanja ne zaslužuju stanove? Zar biste vi pristali na novi „privremeni smestaj“ ?!
      Podrška porodicama !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.