Vulin položio zakletvu

Ostavite komentar


  1. Ne verujem Vojsci koja stoji mirno pred ministrom dezerterom, i predsednikom koji se useljavao u novi stan, dok su deca krvarila na Košarama.

    1. Komentar sto posto ispravan kako moze izdajnik da sluzi vojsku.

    2. NAJNOVIJA VEST: – KAKO JAVLJA OŠIŠANI JEŽ DEZERTER ALEKSANDAR VULIN POLŽIO ZAKLETVU U PRISUSTVU TETKE IZ KANADE i JOŠ NEKOLIKO STRINA KOJE SU ZA TU PRILIKU NAVUKLI UNIFORME i MANTIJE.

  2. Rijeliti Vulin se nastavlja. Nikada mi neće biti jasno zašto je svečana oficirska uniforma i dalje ona iz vremena JNA?

    1. E moj Mosilovicu kakav si ti nacelnik generalstaba kad sre ovu bljuzgu primili da nosi uniformu.

  3. O bože kako je ovo farsično. Pomozite mi ako ovo ima negde u svetu, javite.

  4. I od Vojske ste napravili zezanje.Ali hvala oficirima što su pristali da se neko nazove vojnikom posle 15 dana obuke uz dva slobodna vikenda.Hitno smanjiti Akademiju za oficire na 6 meseci a može i manje

  5. Cista pisijada o ovome ne treba vise nista reci a sto se oficira tice koji su sve ovo dopustili mogu da im porucim da i zasluzuju ovakvog „ministra dezertera“.

  6. Ako je položio zakletvu nije ništa ukrao ,niti je neki prekršaj napravio,čemu publicitet.

  7. Da li mu je na zakletvi bila i tetka iz Kanade.Kad je mogla da se ispruzi za stan valjda je mogla da da vojniku neku stotinu evra.Srecno bilo tetkina diko!

  8. Polaganje zakletve nekad bilo na početku vojnog roka ( posle 2-3 nedelje obuke ), a sad na kraju obuke.

  9. Kad je ovaj bio na obuci, kad je u nedelju ceo dan plakao po pinku i hepiju o državnom udaru?

  10. Sinoć u emisiji o bambardovanju Jugoslavije 1999, godine taj isti Vulin priča da nije mobilisan jer njegov VES nije potreban pa zato potura narod pod NATO bombe po mostovima. Juče pozajmio novac od tetke a danas je on ministar pravde koji naknadno služi vojsku i polaže zakletvu. Mislim da zaslužuje čin generala.

  11. Neka mu je sa srecom,ne vidim sta je lose u tome sto je polozio zakletvu.

    1. Lose je u tome sto je vojni deserter, bahati politicar i manipulant jos od vremena kada ga je Mira Markovic ucila zanatu. Takav lik moze da se zakune samo svojoj sekti, bas kao i ti bote. Drzavi Srbiji nikada.

  12. Sinoć je na RTS-u emitovan dokumentarac povodom dvadeset godina od bombardovanja Srbije, u kome se pojavljuje i Vulin, i u kameru izjavljuje kako se javio kao dobrovoljac da brani zemlju, ali je njegov ves već bio popunjen. Ta lažljiva gnjida je tada folirao da je navodno služio vojsku i da ima ves pvo. Da nije odvratno, bilo bi smešno!

  13. ima ljudi kojih nista nije sramota, niceg ih nije stid….a to je bas zalosno i strasno…

  14. Uh, dobro je, izgleda da je ovo strogo svetosavska vojska, vidim dva popa. Moj unuk je ateista, Bošnjak, valjda neće morati da služi?

  15. Svi ministri bi trebali da poloze zakletvu za pripadnike rezervnog sastava.

  16. Posle 3 meseca, negde i 6 (zavisi od dolaska nove klase vojnika) prestajes biti guster. A ovo!!! je bruka i sprdnja. Vojska koja samo moze da gine, ili da zivi sramno… udarajuci na legalne proteste. Mocicete da privodite i bijete srednjoskolce i studente. Od te vojske nema nista…teatar za budale.

  17. hvala Danasu što nas je u rubrici smešna strana srbije,
    svakodnevno obaveštavao o glavnom licu komendije!
    a videći popike na sliki ukapirao zašto vulence nije hteo ići devedesetih u army, ni bilo popika….
    hahahahahahhahah

  18. Da nije smesno, bilo bi tuzno. Vulic sacekao, da ne kazem izmislio “sluzenje domovini” od 2×15 dana i prudruzio se stotinamac hiljada onih koji su “izgurali” regularnih 365 dana pa i svih 730! Vulin moze u mnogo cemu da bude izuzetak, pa i u tone, bez imalo postenja i stida.

    1. za 15 dana nece nauciti ni da ustaju na vreme hahahaha a da ne pricamo o drugim stvarima

  19. Vojska je postala farsična vašarska šatra. Obuka za petnaestak dana?!? Za to vreme nisu naučili ni da obuju čizme, da udenu vojnički konac u iglu, da po PS stanu u stav mirno, da razlikuju naaadesno od naaalevo, da nauče atomski s leva, atomsli s desna…, da nameste krevet, da razgledaju manjerku, da nameste uprtače ispod epoleta, da operu gaće i čarape, da posede u kantini, strojev i marševski korak, kako se grize vojnički dvopek, da založe vatru na kiši od vlažnog i mokrog granja, da se umotaju u novine kada su na straži u hladnim uslovima, kako se drži straža, kada se komanuje „stoj pucam“, a kada „stoj, pa pucaću, pa stoj, pucam“, kako da noću razlikuju disanje ježa i čoveka“, šta je lozinka i odziv… i još mnogo toga pre nego što počne prava i tvrda vojnička obuka taktička i strateška, odeljenje u napadu, odeljenje u odbrani, učenje i baratanje oružjem… Bravo državo i potuljeni oficiri napravili ste burleksnu komendiju od, nekada, prave vojske. A ministar? Ljubi tetkta vojniče majušno. Ne zaslužuje ni reč. Njega i takve su poodavno opisali Domanović i Nušić.

    1. Gde se ježa seti! Isprepadao me u pola noći na straži samo tako. Još kad sam video gomilu lišća ispod koje je bio kako se kreće, nije mi bilo svejedno.

  20. 1986, Pula pa Sibenik, patrolni brod 181, granicna jedinica. Zeludac mi se okrece. Ovo je slika Srbije. Ovo je slika svih nas!

  21. Cujem da ce Vulin da zapali na jos dve nedelje, pa da polaze pismeni i usmeni deo ispita za cin pukovnika. PoslKako je ona dobra. Posle toga postaje malo zahtevnije. Morace sigurno dq odradi i mesec dana prakse na Zlatiboru ako hoce za generala.

  22. Zemljo otvori se, a ti Boze, baci kamen, dva, i budi precizan ovaj put. Kakva farsa, pa ovo ni u ludilu ne bi mogli da smisle nigde sem u Smrdiji. . Jos da mu dodele znacku primernog vojnika i jedno oar odlikovanja za zasluge za narod….i da cirkus bude komplet. Profesionalni vojnici stid da vas bude.

  23. Od kada se to vojne knjizice prodaju na Megabrend Univerzitetu (ili kako se vec danas zove)?!

  24. Vredjanje intiligencije časnim i školovanim oficirima,i ostalim normalnim Srbima,antisendvičarima!.

  25. Sramota je kakvu spdačinu prave od vojske. Dozvoljavaju da ih jedan julovac omalovazava i tera vrh vojske da stoji mirno pred dezerterom. Sprdačina od „služenja“ vojnog roka, koju zovu „obuka“ od celih 15 dana. Finale se dogodilo tokom polaganje zakletve. Kome zakletva i u ime čega? Verovatno zbog 15 dana „obuke“ koja se svodi na kratki kurs ili neki seminar. STVARNO MI NIJE JASNO ZAŠTO VOJSKA DOZVOLJAVA DA JE TAKO PONIŽAVAJU. Sramno.

  26. Ja: 91/92, Bosna/Srbija, bez redovnog odsustva zbog ratnog stanja, 365 dana.
    Vulin: 2019, Valjevo, vikend na Pinku, 10 dana obuke.
    „Bolje 1000 neprijatelja naspram mene, nego 2000 „vulina“ pored.“

  27. neverovatno da nemamo pametnijih stvari nego pricamo o zakletvi koju je dao Vulina strasno Srbijo koje su tvoje vesti i kome pridajes vaznost strasno i tuzno

  28. On položio da brani zemlju…Zakleo se on i malom Aleku da će da mu celiva anus, to mu je važnije od otadžbine, pa ni to neće da potraje kad počne brod da im tone.

  29. Eee koji sam ja konj. Zavrsim srednju skolu 20. juna 1992 i posle 20 dana odem u vojsku i to u Pristinu.Proveo dva meseca na terenu spavajuci u satoru na Prokletijama,pucali siptari na nas ispred komande grada itd,itd. Sad slusam o dezerteru kako je polozio zakletvu!!!!! Zasta sam ja dao godinu dana zivota a neki su a zalost dali i zivot????

  30. Citam em tekst – vest em komentare! Pa stvarno sam poceo da ludim = da li je ovo sve samo san ili da se stipam ne bi li u javu. OVAJ VOLIN (NAMERNO GRESKA) je kompletan ne samo IDIOT nego sve sto se cak i ne zamisliti moze… Sa druge strane LOPTE ZEMALJSKE – ovde u Australiji ovo nije ni za smejanje OVO JE ZA STID svima nama koji smo upravo zbog ovakvih volina otisli … KAD CE KRAJ OVOME CRIKUSU… BESKRAJNO SAM TUZAN … ali moram da ponovo napisem sta mi je Borka Pavicevic rekla DAVNIH DANA:
    Sa prostora Jugoslavije u prvih godinu dana ili malo vise ODBEGLO JE 600 HILJADA INTELEKTUALACA plus njihove porodice! Tad Borka rece TREBACE NAM 50 GODINA DA SE NA OVIM PROSTORIMA OPORAVIMO… Prosle godine kad sam joj pomenuo ovu njenu konstataciju – dodala je PREVARILA SAM SE trebace nam 100 GODINA….

  31. Dear Aco, Aj em veri praud sto my Aci-maci postal solder. Lepo ti visi juniform, ti will braniti Serbia rrame uz Rama , tugeder sa tvoj koleg Ana, joj kad vi navalili na dusmanski nejberhud. Ti budes veci heroj od Rahmetly Draza i sajko Karadzic. Tvoj Tetka halalijo dollari sto dala za tvoj gajba, kad si mi osvetlala obraz, ima tetka late Srbin regrut!!!

  32. A Ana, Ante, kako vec? I njega vikaj u rezervu, Aleksandre Veliki! Da i taj Brnabic trenira ta pvc- jajca za domovinu, pa tata li je?

  33. Stoooj!!! ….A ispracaj?!
    Hajde da nagovorimo ove iz Danasa da mu mi citaoci i kanadska tetka napravimo jedan. … I ima Dzej i Karleusa da pevaju!!!

    Osim ako Majka Mira to ne preuzme na sebe i organizuje stvar u Moskvi …

  34. Prvo neka lazov plati profesionalne vojnike i oficire. Neka se mane coravog posla koji je je dodatni razlog zasto treba ici na demonstracije protiv tiranije.

  35. Hoće li se u vojsci Srbije pojaviti neki časni general ili oficir koji će odbiti da preda raport dezerteru,bivšem vojnom škartu(ko zna koliko je i danas sposoban?),cirkuzantu u raznim vojnim uniformama,paraderu,uvlakaču,da li je moguće da oni stoje mirno pred takvim čovekom?

  36. Odkud se na vežbi polaže zakletva, i oficiri Srbije prave sprdnju, doživećemo čak i to da vojni dezerte postane pukovnik srpske vojske samo zato što je ministar vojske.Ne daj bože rata, videli bi kakve bi to komande bile.Kuku majko.

  37. pa ovaj iz JUL a presao u komedijase ili ti komendiase.Jos da tetka umre pa da nasledi ostatak para kojih se namuljacio..od danas mirno spavam ..ko onda kada je vladao JUL..doduse preko Vulina i Mire ne direktno..jedino kundaci mirno ne spavaju. mi gradjanke koje nismo sluzile vojsku smo zahvalne nasem Vuletu sto ce sada moci i cin da dobije..zasluzi..ova zemlja postaje sve zanimljivij..jos vise od pola vlade i vise od 90% rukovodstva po drzavnim firmama i ustanovama da zavrse poneku skolu..i sve na svom mestu..a to je lako ..Proglasimo ove Tomine FAKSOVE KAO DRZAVNE I ETO NAM SKOLOVAN KADAR BAS TU GDE JEST

  38. Još samo da Toma objavi sliku sa svojim kolegama sa Fakulteta i ludilo je kompletno…

  39. Kaka sprdnja sa vojskom.
    Organizuju pola ganja zakletve za po beguljica Volinu.
    Kaka drzave taka I vojska.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.