Vulin: Saobraćajna policija će od srede 24 časa meriti brzinu u okviru akcije Road pol

Ostavite komentar


  1. Какав Road pol ?
    Докле више скрнављење нашег језика и то од људи који би требало да га штите и чувају?

    1. Odeljenje MUP-a , za ocuvanje srbskog jezika, ( u granicama istog ) svakako ce reagovati na prijavu svih gradjana, koji stuju cirilicu i imunizaciju pisma od latinice…!!

    2. Ovo što se strane reči ubacuju u svakodnevne izjave političara i qvazy! ministara se narodski kaže:“Kad se opanak potpapuči“!
      Naravno da protekciju u svemu pa i saobraćaju i dalje imaju lica koji imaju tetke preko bare!

  2. Може ли и једна ствар да прође а да не буде на енглеском? Шта значи овај назив, зашто баш тако и да ли је могуће да нема прикладне речи и српском језику? Срамите се министре!

  3. VELIKI BROJ PESAKA STRADA SVOJOM KRIVICOM 90 %, PRETRCAVAJU VAN PESACKOG PRELAZA, NOSE SLUSALICE I SLUSAJU MUZIKU I NE CUJU AUTO, NOCU IDU BEZ SVETLOSNOG PRSLUKA, PRICAJU TELEFONOM, A O VOZACIMA ELEKTRICNIH TROTINETA DA NE GOVORIM…POLICIJA VISE DA KAZNJAVA PESAKE…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.