Vulin: Šiptar je u srpskom jeziku sinonim za reč Albanac

Ostavite komentar


  1. Scipar kazu sami za sebe.Mi Srbi kazemo Siptari.Kako oni kazu Srbijanci ili Srbi.Mi nismo Srbojanci vec Srbi.Ja se ljutim kada neko kaze Srbijanac a zivim u srcu Sumadije.

  2. Албански комунисти којима су српски комунисти – Вулини- дали Косово заправо немају националност будући да су идеолошки канибали, једнако као и српски марксистички сваштоједи.
    Нису Вулини „само“ Косово одвојили од Србије, српска марксистичка млада је у комунистички мираз дала више од половине краљевине (Босна, Црна Гора, Македонија) Косово је различито утолико колико га партија већ деценијама злоупотребљава.
    Вулин је синоним за Измет.

    1. Je li teško reći Šćiptar (šćip tar – sin orla, ako sam dobro shvatio). To je prihvatljivo svakom Albancu sa Kosova. Vulin se pravi naivan i ne uvažava da onaj kome se obraćaš ima pravo da zahteva da mu se obraćaš na način koji ga ne vređa.

      1. Dečko u kojoj ti bajci živiš??.
        Hajde nam pokaži tu kartu „Kraljevine srbije“
        Ostavi gusle uzmi knjigu!!!

      2. Gospodine Kostiču….sad ste objasnili kako treba…ovom vašem ministru,nepisnenu asocialnom primitivnom i ne kulturnom da kako treba ispravno kaže ili odgovori ispoštuje jednu drugu Naciju…ja mislim da ima pravi Srbi koji če da protestuje ovk prumitivnog Vulina koji vređa u imi Srba…hvala gospodine Kostiču…

  3. Gospodine ministre zašto u MUP zakon ne važi podjednako za sve ? Zašto se neki šalju u penziju čim steknu prvi uslov, a neki ni posle dve godine ili tri godine od kada su stekli uslove i dalje rade i hvale se da imaju vezu kod vas u kabinetu. Pri tome već deceniju žive u službenim stanovima MUP u centru grada a imaju stan fiktivno na drugo lice za koji uredno plaćaju sve dadžbine elektronskim bankarstvom, čak i porez. I pored toga su konkurisali i dobili velike stanove preko veze. Proverite gospodine ministre. To je kriminal u MUP a niko ništa ne preduzima. Hvala gospodine ministre !

    1. Sve on to dobro zna i bolje od vas Fany. Ali takvih ima na hiljade i oni su spremni životom da brane takve privilegije. Zato ova bagra opstaje godinama .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.