Vulin: Srbija i dalje očekuje izvinjenje NATO zbog bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Politika i vlast,kojoj si služio devedesetih,je pobila 1000 puta vise gradjana Srbije nego NATO. Zrtve NATO su posledica politike koju si podrzavao. Ministar vojni ne vodi ni spoljnu ni unutrasnju politiku.

  2. bas je tesko ocekivati od zlikovca izvinjenje, ali to nije ni potrebno vec odsteta za unisteno stanovnisvo i zemlju, za otimanje teritorije i progon Srba gde god je Nato noga zgazila, izvinjenje mozda za zlocine koje su prikacili Srbima kao opravdanje za svoj pohod na pravoslavlje, jer Nato zamlje se ne stide da kazu kako je KiM njihova pobeda i zona interesa, i jos mozda izvinjenje sto su Srbe naterali da se brane i na rat koji nikom nije trebao na ovom prostoru. Izvinjenje sto su razbili zajednicku legitimnu drzavu svih sa ovih prostora i samo nekima dozvolili nacionalne novodrzave. A pamet i secanje nam fale vek u nazad, oprali smo fasizam ustasa i balija u SFRJ, i ostali bez drzave. Nikad vise, ni sa kim, u se i u svoje kljuse, i da konacno Srbin zavlada sopstvenom drzavom, vek na vladaju titoisti, crnogorci, i ostali iz okruzenja a conto izmisljenog hegemonizma.

    1. @konačno rešenje***Da li ste se nekada zapitali zašto je učinjena akcija NATO-a prema SRJ? Jednog jutra se Klinton probudio,bilo mu dosadno,pa rešio da nekog bombarduje.Zavrteo globus i prstić mu stao na SRJ,jel’ tako?! A ne znate šta je radila vojska te države prema albanskim civilima 1998.god.,pre NATO intervencije,smatrajući ih sve pripadnicima OVK,otimajući im lična dokumenta,proterivala preko granice prema Albaniji,Makedoniji,interno raseljavala i radila sve ostale ratne zločine.Vaš je problem što ste vojno izgubili teritoriju a proterano stanovništvo se vratilo na svoje i proglasilo svoju nezavisnost,van ustavno pravnog poretka Srbije!

  3. I dobiće ga jednog dana. Ali sigurno ne dok ste ti i kreature kao ti bilo kakav faktor u Srbiji.

  4. zasto bisete komentare o istini o Nato, nije valjda da su svi mediji na istom platnom spisku?

    1. Ka dođe do „odbrane“ srpstva svi su na istom platnom spisku…

  5. Dok vulin ceka izvinjenje od NATO nek se pozabavi pitanjem sta je sa srbima koji su poginuli u hrvatskoj bosni na kosovu itd .bas ta politika srbije 90tih koju su oni vodili pa i vulin.

  6. G Vulin, ja ocekujem izvinjenje od vas, od Vucica i od Dacica – koji ste bili u vlasti 1999 godine – sto ste odbili sporazum u Rambujeu i time Srbiju poveli u potpuno bezizgledan i unapred izgubljen rat.

  7. Tesko.
    Izvinjenje=priznsnje greske= kompenzácija.
    A Ovo zadnje NATO izbegava.

  8. Vojni gubitnik da očekuje izvinjenje od NATO-a,a sam je isprovocirao intervenciju?! Onda bi i Hrvatska trebala da se izvini vladi tzv.“rsk u izbeglištvu“ zato što su ovi vojno poraženi,a USA Japancima jer su ih isterali sa pacifičkih ostrva.Kada će se desiti izvinjenje savezničkih snaga zbog rušenja Drezdena,Hamburga…Gde je izvinjenje za Vukovar,Osijek…?Julin je očigledno izgubio kompas,a i žiroskop mu je ozbiljno poremećen!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.