Vulin: Uhapšeni inspektor SBPOK počinio akt izdaje

Ostavite komentar


  1. pocinio je onog trenutka kad nije tetkino cedo uhapsio, kad je dozvolio da lazni dr muljare po Srbiji a imao odredjena saznanja

  2. I tako promeni se ćurak tj vlast i izdajnik bude šta mislite ko ?Poligraf nije legitimno sredstvo.

  3. „Vulin: Uhapšeni inspektor SBPOK počinio akt izdaje“
    – Manite se izjava (čitaj: izvala) A Vulina, Bože Spasića i njima sličnih i koristite termine primerene dogadjaju.
    – Nije ovde reč ni o kakvoj „izdaji“ nego o saradnji sa kriminalnim družinama i trgovini službenim informacijama.

  4. U svakom gradu jedan deo policije ima mrežu svojih dilera ,koji su uhvaćeni u rasturanju narkotika i sad ucenjeni rade za gospodu iz policije.

  5. Dokaz o poreklu imovine.Ljudi ne.moze policijski sluzbenik ne mislim na ovog uhapsenog nego uopšte dakle ne moze da vozi auzo od 50,60 hilj evra i da.ima kako to obicno biva na bivšu suprugu nekretnine od par stotina hilj evra.Moze ako dokaže.

  6. „Slučaj tolić“ govori o nesposobnosti naše polibije,njenoj nestrzčnosti,karijarizmu,korumpiranosti,pogrešnoj selekciji kadrova ili lošem odabiru,pomanjkanju unutrašnje organizacije i kontrole,nakaradnoj hujerajhiji,strahu,poltronstvu,progonu onih koji ukazuju na propuste,mobingu,….Stolić je iznikao iz onih koji sada bacaju drvlje i kamenje na njega,oni su ga napravili,sigurno je za svoj rad nagrađivan,a i čin kapetana to govori.Mlaćenje pričom ministra o „rezultatima“poligrafa još je jedan,Vučićevski ,manir dokazom koji sud ne prihvata(mogao je i da odbije testiranje,zašto nije?).Dugogodišnja priča o policajcima koji obezbeđuju poznate kriminalce,njihovu imovinu,njihov „biznis“,splavove,Jovanjicu,dvorce po Dedinju i Senjaku,…..su logična posledica ovog što nam se dešava.Nije Stolić kriv,on je produkt ovig nakaradnog sidtema,a ako nešto još i zna biće Hrkalović,Stefanović….

  7. Da je 99 posto posteno ovakvi bi svi do jednog davno bili u zatvoru. Sta je sa onim papicem? Jel on bese nekii visokopozicionirani konobar u elitnoj sluzbi

  8. I ko je odgovoran za krticu eltnoj sluzbi? Koliko dugo je bez sumnji kolega i njegovog sefa skrnavio pravdu?

  9. Ne mora ni po čemu više da se ogleda sveukupna propadt države Srbije, dovoljno je što ti u njeno ime hapsiš i sprovodiš pravdu.
    Srbija je u jednom od najmračnijih doba od svog postojanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.