Vulin: Zato što smo ćutali zato su nam se zločini i ponavljali

Ostavite komentar


  1. „Zato što srpski narod nije govorio i nije znao ništa o Jasenovcu zato je doživeo da mu se ponovi Jasenovac kroz „Oluju“, kroz brojne druge zločine na prostorima bivše Jugoslavije u toku građanskog rata“, izjavio je ministar…“ Zlo ste vi, vi političari, koji inicirate monstruozne zločine, parazitirate na njima, hrane vas i nekažnjeno, lagodno lešinarite i dalje!

  2. Ministar Vulin naprosto laže!
    Samo o Jasenovcu je, nakon dve knjige koje je izdao VŠ NOViPOJ/NOVJ 1942. i 1944, u socijalističkoj Jugoslaviji je 1945-1989. objavljeno oko 1.500 članaka u stručnim publikacijama, oko 1.400 samostalnih knjiga (monografija, studija, zbornika dokumenata, /188 knjiga/ svedočenja…) i neprebrojivo novinskih napisa, radio i TV emisija, snimljeno sedam igranih filmova i dvadesetak dokumentaraca, podignut je monumentalni spomenk, redovno su obeležavane godišnjice, đaci vođeni na eskurzije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.