Za dva dana u Vojvodini 47 novih slučajeva zaraze korona virusom

Ostavite komentar


  1. Pre će biti 47. novoobolelih u jednom danu, samo nije korisno da se činjeničnost u potpunosti objavi. Bolji je ovaj kineski model prolongirane poluistine, u svakom slučaju korisniji je po nosioce državnih funkcija.

  2. Da li ce to sad korona epidemija
    eksplodirati u severnoj pokrajini. Sad kad je ukinuto vanredno stanje. Ono jes da su Crnogorci prvo zarazu preneli na Nis, Cupriju, Beograd i Kikindu, izbegavajuci u sirokom luku pokrajinu jer tamo radi njihova mafija. Ali gazda /MI 6/ trazi izgleda zrtvu i od Novog sada. Ne vredi kulturno ponasanje lala, ipak je kovid 19 ubacena vestacka zaraza. A, tvrdilo se kako je kovid kod nas u Beogradu doneo neki Italijan, u Kikindi covek koji je putovao u Milano, a u Nis gospodja koja je dosla iz Lugana. Medjutim, ispostavlja se da je kod nas kovid 19 prenet iz Crne gore, gde su tamosnje vlasti mudro cutale i dugo tvrdili da kod njih nema te zaraze. Ali, dokazi ih demantuju, preminuli pacijent iz Cuprije, doneo je tu zarazu iz Budve, gde je drzao salon automobila, rasirio je tu zarazu na 270 ljudi u Cupriji, sto je u pocetku epidemije cinilo najvecim zaristem. On ne samo da je organizovao zurke, gde je govorio da su price o epidemiji obicna glupost i da toga u Crnoj gori uopste nema. Jos je u selu odakle mu poticu roditelji, izgrlio i izljubio svu rodbinu, pola sela, medju kojima je kad se proculo da je on na respiratoru zavladala prava panika.
    Dakle ne krivimo dusu na Italijane i Švajcarce, nama su bolest preneli CRNOGORCI.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.