Za kad su pomereni čuveni zrenjaninski "Dani piva" koji se oduvek održavaju krajem avgusta 1Foto: M. P.

Stefan Milenković, Marija Šerifović, Halid Bešlić i Amira Medunjanin samo su neki od izvođača koji će zabavljati posetioce 37. manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu, koja se ove godine prvi put od svog osnivanja održava počekom agvusta.

Za sve postoji prvi put, pa će tako tradicionalna zrenjaninska manifestacija „Dani piva“ umesto krajem avgusta biti održana u periodu od 9. do 14. avgusta.

Kako su iz Turističke organizacije grada najavili, na Žitnom trgu prvog dana manifestacije od 21 sat nastupaju „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, posle njih „Orthodox Celts“

Sledećeg dana na istoj lokaciji sviraće „Jerusalimski pilići“ i pank rok bend „Atheist Rap“, dok su 11. avgusta na repertoaru „Majstori“ i hard rok – hardkor sastav „Bjesovi“.

Na „Danima piva“ 12. avgusta pod imenom „Kolja i 4 prsta“ nastupa Nikola Pejaković Kolja, a za njim će to veče obogatiti velika rege pop atrakcija „S. A. R. S“.

Etno melodije tradicionalne muzike će „ukrasiti“ 13. avgust kada će nastupe imati ženska grupa „Vrelo“, ali i slavni trubač Dejan Petrović i Big Bend, dok su folk motivi rezervisani za poslednji dan 14.08. na Žitnom trgu – „Banat bend“ i Ana Bekuta.

Na Trgu Slobode program će početi 11. avgustra, koncertom violiniste Stefana Milenkovića i Zrenjaninske filharmonije,

Pop pevačica Marija Šerifović će održati solo koncert na Trgu Slobode 12.08., a folk muzičar Halid Bešlić – 13. avgusta, dok će program na ovom mestu biti zatvoren nastupom uvek tražene regionalne umetnice Amire Medunjanin iz Bosne i Hercegovine, sa Zrenjaninskom filharmonijom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari