Za pravoslavnu Novu godinu 14 tuča u Beogradu, dva mladića teško povređena

Ostavite komentar


  1. Hoćemo li jednom shvatiti da ovo nije nikakva “pravoslavna” Nova godina, već stari kalendar Julija Cezara? Većina pravoslavnih zemalja slavi Novu godinu kad i ostatak sveta, kao i Božić!

    1. Apsolutno tačno i ne znam zašto ne počnemo samoinicijativno da slavimo Božić 25 decembra i tako urazumimo ovu zatucanu SPC koja koristi nepostojeći kalendar koji „kasni“ 13 dana…

  2. Ja sam otišao da spavam pre 12!Kakva bre Nova Godina,još samo Kinesku da slavimo?Narod slavi svakakve gluposti i troši novac a sutra će da dižu kredite jer su dečije knjige skupe i nema se za užinu!Sram vas bilo roditelji.

  3. Тенденциозан наслов, лукаво, лукаво!

  4. Svuda u Svetu se planeta Zemlja okrene oko Sunca jednom u toku godinu dana, samo u Srbiji dvaput?@@?? ! Ako ovaj narod nastavi da pomno sluša i prati sva pravila SPC onda je nenormalan i retardiran. Novu Godinu smo proslavili pre 14 dana i nema potrebe za ovim glupostima. Sela nam se prazne, gradovi, ljudi beže odavde a mi slavimo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.