Za sredu zakazana 17. sednica Skupštine Zaječara 1Foto: M.S. / Danas

Za sredu 20. septembra zakazana je 17. sednica Skupštine Zaječara. Između ostalog odbornici će odlučivati o trećoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za tekuću godinu i razmatranje Izveštaja o izvršenju budžeta za period od 1. januara do 30. juna ove godine.

Odbornici će odlučivati o određivanju modela finansiranja potencijalnog projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije za poveravanje obavljanja delatnosti održavanja ulica i puteva na teritoriji Grada Zaječara i o Predlogu Rešenja o imenovanju stručnog tima za sprovođenje postupka realizacije projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti održavanja ulica i puteva na teritoriji Grada Zaječara.

Takođe odbornici će odlučivati o usvajanju Godišnjeg izveštaja o poslovanju za prošlu godinu Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar, o Rešenju o usvajanju Godišnjeg finansijskog izveštaja sa mišljenjem ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj za prošlu godinu tog preduzeća, kao i o Rešenju o davanju saglasnosti na Odluku o načinu pokrića gubitka Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar za 2022. godinu.

Pred odbornicima naći se i finansijski izveštaj Javnog komunalnog preduzeća “Higijena Zaječar“ za prošlu godinu.

Na sednici će se još naći i Rešenja o usvajanju Izveštaja o poslovanju Javnog komunalno – stambenog preduzeća „Zaječar“ za 2022. Godinu.

Kako se u pozivu naglašava, sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada Zaječara, a početak je zakazan za 10 sati.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari