Za ukrašavanje Beograda 1,7 miliona evra istoj firmi

* Danas nije dobio odgovor na pitanje zašto je bilo potrebno izdvojiti više od 17 miliona dinara za reparaciju novogodišnje rasvete kada je velika količina nove nabavljena tek prošle godine
Novogodišnja rasveta na sumnjivim tenderima, posao ponovo za "Keep light"

Ostavite komentar


  1. Klasicni lopovluk onih koje je Vucic postavio i na pozicijama ih odrzava. Koja im je namera, zakljucice svako sam.

  2. A ko ne već je u SNS-u. To mora da je firma bliska Jankovićevom pokretu, ne verujem da ima ikakve veze sa SNS-om. Zašto? Zato što nije logično. Očigledno je.

  3. Da li je neko od ostalih ponuđača podneo Zahtev za zaštitu prava ponuđača i pokrenuo postupak pred Upravom za javne nabavke? To bi svakako trebalo uraditi ako nisu istekli rokovi.Verujem da bi njihov stav bio vrlo zanimljiv..

  4. Jel zato sadašnji predsednik a ondašnji premijer zahtevao od gradonačelnika da uključi rasvetu skoro tri meseca pre Nove godine?

  5. Osvetljenje za "novu godinu" tema sada i danas 18. Septembra ? Zar nema drugih urgentnih tema ili se treba spinovati cetiri meseca unapred ?

  6. Odavno nisam videla veci neukus nego osvetljenje Knez Mihailove ulice tokom Novogodisnjih praznika. Natrpane svetlece "zavese" (kao u kupleraju), ukrasi u vidu novogodisnjih paketa i jos drugi kicerski ukrasi -a da li je iko video kako izgleda kuca decaka-mladica Vuka iz Kostolacke ulice koga je i Burda nagradila a i grad i opstina vozdovac dok SNS nije bio na vlasti. Secam se koliko je dipl.ing Jelena Jeftic-Karamata, gradski sekretar za energetiku ulagala truda, radila projekte svake godine da sa veoma malim sredstvima skromno i sa ukusom ukrasi grad… Ovo sada je prezentacija neukusa i kiceraja, neukih SNS kadrova sa kupljenim diplomama

  7. Uzalud vam novogodišnja rasveta! Ne možete da renovirate 5 pešačkih podzemnih prolaza u centru, starih 60 godina! Oni nikad nisu temeljno obnovljeni i ruglo su ovog grada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.