„Zabrinjavajuće `manijakalno ponašanje` predsednika Republike“: Sagovornici Danasa o novim Vučićevim napadima na našu redakciju

Ostavite komentar


  1. Pravi izraz: manijakalno ponašanje. Od Barona prelazi u nacionalističkog Šabana koji ne trpi ni istinu ni kritiku.

  2. Ništa novo. Sve je već napisano i opisano u knjigama. Od antike do danas. Mislim da duševni poremećaj onih koji grabe vlast ili koji grebu na putu k vlasti. U moderno doba takvi su svi na vlasti i svi pretendenti (tzv. opozicija). Evo, recimo, klasik E. From, „Anatomija ljudske destruktivnosti“. Iako demonstracija ovakvog duševnog zakrivljenja nije ništa novo i neuobičajeno, to je razlog za povećan oprez.
    Ko god hoće da kritički misli, govori, piše… treba, u ovo vreme i na ovom mestu, da se ozbiljno pozabavi metodama i tehnikama lične sigurnosti i samoodbrane. Institucije će biti od male ili nikakve koristi. Njihova „zaštita“ je paradna, ali crvotočna, raspadnuta. To u retkim slučajevima kada institucije žele da zaštite. Najčešće ne žele.

  3. Aleksandra pokri se parizerom i učuti. Redakcija Danas-a izdržite zbog Srbije i građana Srbije. Hvala Vam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.