Zagorka Dolovac inicirala postupak protiv svog zamenika

Tabloidna hajka protiv Gorana Ilića rezultirala reakcijom republičkog javnog tužioca

Ostavite komentar


  1. Vaš list ima kratko pamćenje kao i svi Srbi. Zaboravili ste poslušnost Ilića u vreme Vojislava Koštunice, kada je kao Tužilac Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu sve radio po nalogu tadašnjeg ministra Jočića a po zahtevu Koštunice. Okrenite novine i videćetee u koliko je slučajeva umešan pomenuti a koji su rezultirali oslobađajućim presudama. Da li je i jednom snosio odgovornost što je zatvaro direktore po diktatu a svi bili oslobođeni. Ovako, došao je Đavo i na njegova vrata. Što narod kaže:“ Ko sa đavolom tikve sadi od đavola strada“,. isto tako, ste zaboravili i na njegovu prisnost sa Dačićem i njegovim naprdovanjem do zamenika republičkog tužioca. Jeste Dolovac režimski tužilac ali ni Ilić nije bolji.

    1. Zaista ste neobavešteni ako mislite da je Goran Ilić izborom na funkciju zamenika republičkog tužioca napredovao. On je tim izborom pao sa konja na magarca jer je prethodno bio javni tužilac. Dobra stvar u celoj priči jeste da se oglasila Zagorka Dolovac, probudila se iz veštačke kome. Ne oglašava se za zlodela koja se događaju svaki dan ali probudila je rodjendanska magija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.