Zaječar: Privremena obustava saobraćaja 31. decembra zbog dočeka nove 2023. godine 1Foto: M.S. / Danas

Kako nadležni saopštavaju, zbog dočeka nove 2023. godine, 31. decembra doći će do privremene obustave saobraćaja u pojedinim ulicama u Zaječaru.

Od 19 do 2 sata iza ponoći saobraćaj za sve vrste vozila biće obustavljen u ulicama – Trg oslobođenja od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom Generala Gambete i ulicom Hajduk Veljkovom i Nikole Pašića od kružnog toka do ulice Pana Đukića.

U periodu između 15 i 19 sati saobraćaj će biti obustavljen u ulici Svetozara Markovića od raskrsnice sa ulicom Vojvode Mišića i doktora Dimitrija Popovića Mitketa (kod bioskopa ,,Timok“) do kružnog toka.

Takođe, i obustave saobraćaja u istom vremenskom period biće Trg oslobođenja od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom Generala Gambete i ulicom Hajduk Veljkovom, ulica Ljube Nešića od raskrsnice sa ulicom Jakšićevom (kod cvećare ,,Bonsai“) jedna traka do raskrsnice sa ulicom Koste Čauša i ulica Božina Jovanovića.

Obustave će biti i u ulici Ljube Nešića od raskrsnice sa ulicom Koste Čauša i Božina Jovanovića do kružnog toka i Nikole Pašića od kružnog toka do ulice Pana Đukića.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari