Ambasade: Iskreno žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja iz 1999.

Ostavite komentar

 1. E sad još samo da svi tako udruženi platite odštetu (sa kamatom) svima koji su je pretrpeli i da povučete priznanje Kosova pa da vam poverujemo. Bez toga vaša izjava saučešća je vrhunac belosvetskog licemerja!

 2. Prazno zvuci ova izjava. Njima nije problem da ova zemlja i zvanicno potone dokle god neko ovde prizna Kosovo. Sada nade polazu na bivseg Slobinog ministra informisanja.

 3. Drugosrbijanska priča u okupatorskim rečima. To što nas nemilosrdno pljačkaju pišu zakone podržavaju lopove da bi za njih završili poslove,jedan genicid nad Srpskim narodom o kome će pisati istorija. Blago strancima sa Srpskom trulom elitom mićiće da pljačkaju ovu sirotinju još dugo.

 4. Otaljali su „obavezu“.
  Generalno mislim da su neiskreni.
  Saopštenje, švedski sto, osmesi, već su se raspršili na tenis, golf i slične aktivnosti.

  Ne verujem im i ne volim ih.

 5. Dali bi gospoda ambasadori , bili tako osecajni daje neko njihov poginuo , a Srbija ih bombardovala ?!licimerju nema kraja, samo za civilne zrtve ?i vojnici su bili civili dok nisu prisiljeni dase brane od ovih dobrocinitelja…!?

 6. Active people believe that only by promoting themselves can promote the world, as long as they promote themselves, they can promote the world

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.