Mirko Pešović (59) iz Brusnice kod Gornjeg Milanovca zaklao je juče nevenčanu suprugu Radoslavu Lazarević (54) u putničkom automobilu, rekao je agenciji Beta istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić. Prema rečima Stanića, Pešović je telo žene prevezao do šume u tom selu i tu ga izbacio, nastavio put, ali je sleteo sa kolovoza.

Mirko Pešović (59) iz Brusnice kod Gornjeg Milanovca zaklao je juče nevenčanu suprugu Radoslavu Lazarević (54) u putničkom automobilu, rekao je agenciji Beta istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić. Prema rečima Stanića, Pešović je telo žene prevezao do šume u tom selu i tu ga izbacio, nastavio put, ali je sleteo sa kolovoza. Kada su komšije pokušale da ga izvuku, oko 13 sati je došla policija i uhapsila ga.
Istražnom sudiji je priznao svirepo ubistvo, odmah mu je određen pritvor do 30 dana, a motivi će naknadno biti utvrđeni. Pešović je, prema rečima Stanića, 1992. godine na isti način i na istom mestu zaklao svoju tadašnju ljubavnicu. Tada je bio osuđen na 11 godina zatvora, od čega je izdržao devet. Obe žrtve je praktično preklao. Pešović je bio zaposlen u Saobraćajnom preduzeću „Autoprevoz“ u Gornjem Milanovcu, gde je radio kao automehaničar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari