Žalba porodice Karađorđević na odluku Agencije za restituciju

Ostavite komentar


  1. Neka Karadjordjevići ne zaborave da pre bilo kakvih sudskih koraka zahtevaju da im se vrate svi predmeti, umetnička dela, gobleni, knjige, figurine i ostale dragocenosti, uključujući i Bogorodicu Filermos koja se nalazi u Vladinom domu na Cetinju kao i ostale svetinje koje su odnete u Crnu Goru, i dr. Valjalo bi saznati koliko vredi Rembrantovo ulje koje je odneto iz Belog Dvora da se samo „pokaže“ ali nikad nije vraćeno. Ta ponudjena suma za objekat je uvredljiva. Da li se možda pretenduje da se Beli dvor preda na „korišćenje“ zaslužnom/zaslužnim gradjanima ove zemlje? Možda je ekspredsedniku premala i pretesna vila na Dedinju?

  2. Bas lepo,sve su dobili od naroda i drzave i naroda,a sad im.je od jedanput malo?!Mogli su da uzmu i to sto im.ne pripada,ali nee,hoce jos?!Ma ne da im.ne bi dao 500 000€ po zakonu,ne bi im dao nista!!!A princeza Jelisaveta prodala dtzavnu vilu Crnogorku,za no zna noje pare i to narodnu imovinu?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.