Žalbe na odluku o doktoratu Siniše Malog do 24. maja

Sednica Senata univerziteta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. taman posla da se neko zameri Zlatoustom, napadajuci clanja njegovog tima…pa da ga poseti Fantom?

  2. A šta sprečava rektorku da sama podnese žalbu. Pa nije valjda da ona veruje komisiji bratije sa FON. Biti rektor znači preuzeti odgovornost a ne stajati sa strane imati etiku i odgovornost. Eeeee naša rektorice.

  3. O, kakva vremena? Država se bavi krađom lopova koji je odavno trebao biti uhapšen. Nema oproštaja i zaborava za Savamalu, bez obzira što je Vučić izjavio da nije doktorat malog Malog plagijat. Ili će biti još jedan dokaz
    da je zločinačko udruženje na delu!

  4. 2 MILIONA .SLOVENACA .PRAVI..VEČI B.D.P OD 8 MILIONA SRBA..DOKTORE TREBALO JE VIŠE PREPISIVATI SLOVENAČKE AUTORE

  5. Zasto bi neko podnosio zalbu, a da to rektorka sama ne ucini? Ona ima ambibalentan stav po ovom pitanju?

  6. Na primeru lažnog doktorata Siniše Malog vidi se sav apsurd ove vlasti. Od dolaska na vlast SNS ima preko 180 afera. Ova je pogubna jer utiče na budućnost visokog školstva i kotiranje naših univerziteta u svetu. „Budućnost Srbije“ u kojoj ne treba učestvovati. Šta pokazujete mladima. Da mogu plagirati i krasti tuđe intelektualno vlasništvo nekažnjeno. Ma bravo.

  7. Kakva je nauka u Srbiji takav je i doprinos nauci.
    Samo napred Sinisa, mozes ti jos bar jedan PHD, pa pravac SANU.

  8. Doprinos „zlatnom dobu Srbije“ od strane malog Siniše Je ogroman! Rušenjem u Sava mali i postupcima Države, srušeno je veliki deo državnih institucija : policija, pravosuđe, …. . A ovim „doktoratom“, srušena je i verovatno najbitnija institucija – obrazovanje !! Ovo je potez koji ima dalekosežne posledice – naravno negativne. A čovečuljku koji krade tuđe radove, poverena je državna kasa ???!!! Pa srećno nam bilo !

  9. Napraviše od ovog „doktora“ serijal u nastavcima. Provuci kroz softver, koji tome služi, njegov rad, pročitaj koliko je prepisao i završi priču. Ako je više od dozvoljenog, a verujem da jeste, oduzmi zvanje, objavi u svim medijima, u svim naučnim časopisima i hapsi ga zbog falsifikata. Ne zbog plagijata, već falsifikata. Tačka.

  10. Дакле, ректор је спреман да допусти пад читавог универзитета на шангајској листи због једног преписаног доктората.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.