Zaštitnica građana Kragujevca: Kovid propusnice su diskiminacija

Ostavite komentar


  1. Dal je moguce da ste vi ovo objavili zabrinjavate me da niste poceli da se bavite objektivnim izvestavanjem. Gde vam je informacija da je UK ukinuo kovid propusnice i da ne namerava da ih uvodi.

  2. Svaka cast. Nek cita jos malo ustav i zakon. Ima tu sto sta. Ovo je kao da ja kazem da je intervju za posao u stvari diskriminacija onih koji nisu primljeni. Jbg, ako vec tolko brines o integritetu svog tela i plasis se vakcine, onda sedi kuci. Sta ces po kafanama sa gomilom cudnih vakcinisanih likova.

  3. Lokalni zastitnik gradjana je ovlascen da kontrolise rad lokalnih organa vlasti, kao i utvrdjivanje krsenja akata koje donosu lokalna samouprava. Pitanje diskriminacije regulise republicki zakon, a to nije u ingernciji lokalnog zast.gradjana, vec republickih institucija, kao sto je povernica za ravnopravnost, ili republicki zastitnik gradjana jer oni kontrolisu postovanje republickih propisa.

  4. Nepoatoji nikakva ‘preporučena vakcina’.Gozpođa za državnu platu ne smeda bude javno antvakserka. Treba povseti postupak za smenjivanje sa tog položaja. Da li 27 preminulih osoba u jednom danu Vama ništa ne govori. Skupština opštine Kragujevca ne sme da ignoriše kako se ponašaju njeni državni službenici.

  5. Vidi se da je samo prosla pored Pravnog! Svi mi dok se vozim u svojim kolima, moramo da vezemo pojas. Strucnjaci kazu da stiti od smrti u slucaju nezgode, a drzava to uvazi i kaze, od sutra ko god ne veze pojas dok vozi, dobija kaznu. Dakle, onaj ko veze, sve ok, onaj ko ne veze, dobija kaznu. Jedan moj prijatelj se bunio, jer misli da drzava nema pravo da stiti njegov zivot od njega samog, tako sto ce da ga tera da vezuje pojas. Dakle, ako moze za pojas, drzava moze to isto i za vakcine. Ova tkz. pravnica ocigledno nije citala izjave svojih profesora u vezi ustavnosti odluke o obaveznoj vakcinaciji i kovid propusnicama. Uostalom, kada smo mi to postali veca demokratija od Evrope?

  6. Nesto uvedeno protivzakonito, protivustavno, protivpravno i protivprirodno, ne moze imati vaznost i polemiku pogotovo sto je nesto diskriminacionog karaktera. Pravo na izbor pogotovo primoravanje da unosi nesto u svoje telo na usta, intravenski, muskularno je prisila, jos sa ucenom je zlocin protiv covecnosti.
    Ovako se stvara mracno doba i odgovornost su ljudi na polozajima. Niko ne garantuje, nema deklaracije, na kutiji od maski pise da ne stite NI OD JEDNIG virusa. Pravnici treba da se bave ko ce odgovarati za zlocin a ne da se zlocin nastavlja i bezuspesno trazeci rupu u aktima za nesto sto je antiprirodno, antihumano, nakaradno i licemerno.

  7. Ja sam diskriminisan zato što mi je onemogućeno lečenje prostate i kile, jer su bolnice prepune neodgovornih (nevakcinisanih) bolesnika zaraženih kovidom.

  8. Ispada da su sve vakcine koje su uvedene kao obavezne, od rođenja deteta, ne ustavne i atak na ljudsko zdravlje i integritet. Znači u svim sferama života se možemo ponašati kako nam je volja. Norme i propise ukinuti i eto civilizacijskog dostignuća. Ne mogu da verujem do kuda smo došli.

  9. Jedno od retkih javnih stavova, koji se argumentovano suprotsavljaju zloćudnoj histeriji vlastodržaca i njihovih raznoraznih satrapa. Globalistički samozvanci su Kovid pandemijom i medijskim linčom doveli do ugrožavanja ne samo svih postulata ljudskih prava i demokratije, već i psihofizičkog zdravlja čovečanstva. Bravo za gospođu Vesnu Stojadinović.

  10. A zasto se vakcinisani, znaci zasticeni, plase onih koji nisu vakcinisani? Vakcina nas stiti od virusa…ili mozda ipak ne???

  11. Bravo!!! Gospodja nije antivakser, niti misli da ce Bil Gejts da je špijunira . Gospodja samo postavlja pitanja i traži različita mišljenja struke . Zar nisu struka svi oni doktori , od kojih većina nije vakcinisana , a koje nemamo prilike da čujemo? Od heroja nacije , koje smo pozdravljali aplauzom, postadoše antivakseri ????

  12. Vakcine nisu eksperimentalne, kako je navela ova gospođa, vrlo su ispitane i ima na stotine radova o njihovoj bezbednosti i efikasnosti.
    Ovo je promovisanje antivakserstva „na mala vrata“.

  13. Ima i hiljade radova o nezeljenim i stetnim dejstvima, ali se ne objavljuju. Gospodjo Vesna, bravo za Vas!

  14. Onda i pripadnici LGBT zajednice da se deklarišu tako kod lekara, frizera , pedikira i donesu potvrdu ne stariju od 3 meseca da nisu HIV pozitivni i nemaju hepatitis C a na zdravstvenoj legitimaciji da imaju oznaku za povećan oprez prilikom medicinskih i imtervenvija rizičnih za prenos hiv.infekcije…

  15. Nacionalsocijalistička nemačka radnička stranka, simpatičnog brke, je stranka naivnog i bezazlenog imena ali poznata u istoriji po propusnicama, stigmatizaciji i „diskriminizaciji“ neistomišljenika…

  16. Bravo!
    To su sve pitanja koje bi svako od nas trebao postaviti, i traziti odgovor od “struke”

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.