Zaštitnik građana: Čačani se mahom žale na nelegalne objekte i imovinsko-pravne probleme

Ostavite komentar


  1. Izvinite, a kako će to Pašalić da utvrdi da li je reka zagađena? Da li je on mikrobiolog ili pravnik? Zaštitnik građana treba da gleda u dokumentaciju, a ne u brda i dolove, reke i potoke. Hajde bar jednom da dobijemo povratnu informaciju o tome kakve su vajde građani ove zemlje videli od njegovih obilazaka, što Srbije, što inostranstva.

    1. Pasalic nije procitao Zakon o Zastitniku gradjana. Ne zna sta mu je posao, samo improvizuje i to lose. Luzer….

      1. Zasto da cita kad je na tom mestu tek 2 godine, a taj zakon i tako ce se menjati? Dzaba njemu da cita Zakon o Zastitniku gradjana…

        1. Nece dugo ni ostati….svi ce popadati kao domine…samo jedan potez

  2. A sta cemo sa Okanovicem i privatnom NVO koja odredjuje kako ce se odvijati zakonodavstvo u Srbiji vezano za motorna vozila?

  3. U Čačku je ekspanzija gradnje koja je mahom u „sivoj zoni“ i većina finansija je sa jednog mesta „sumnjivog porekla“. U prevodu: veliko pranje para potkrepljeno korupcijom u nadležnim organima (što je trenutno slučaj u svim gradovima).

  4. Još jedan pokušaj prodavanja magle….Pa, kad ce više nešto konkretno uraditi?

    1. To su mu drugovi omogucili. Stavili su ga tu da prodaje maglu, ne mesa se u svoj posao…. a jedini zadatak mu je da ugasi instituciju koja je imala ugled u strucnoj javnosti i kod gradjana, a po cijim preporukama su postupali svi organi vlasti. Sve je to bilo do njegovog dolaska. i od tad ovakim nastupima kompromituje Strucnu sluzbu koja pokusava da nastavi normalno da radi.

      1. Vratice se ugled…..dobicete Zastitnicu. Ako bude htela. Izgleda da vam sef nije obavesten. Tako se prica u ……

      2. Ja nisam luzer, bas naprotiv, meni je plata lajt motiv…..dosao sam sa ciljem da se Sasa zaboravi, da zaposlim petnaestak luzera, ali sto vreme vise prolazi, meni nista nije jasno…ziveo sns

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.