Zaštitnik građana proverava da li je došlo do propusta prilikom usvajanja u Subotici

Ostavite komentar


  1. Dragi moji, strasno mi je da u mom omiljenom listu vidim ZG na naslovnoj strani u pozitivnom smislu kao i da procitam vest. Sve sto se radi i prikazuje na sajtu ZG je cista reklama. Nije dostojno ni jednog vaseg novinara da pise o ovom coveku. Krenuli ste da istrazujete i prestali. Zasto, nemam razuman odgovor. Ali zelim da vam kazem nesto, od kada sam se vratila da radim posle vanrednog stanja nikakve mere bezbednosti nisu preduzete. Da bi sve rezultiralo juce informacijom da postoji slucaj osobe koja ima covid. Tek danas su preduzete mere, merenje temperature, odrzavanje higijene i dr. Slucaj covida su pokusali da prikriju, a zaposleni su u panici. Takodje u Instituciji se sprovodi i ozbiljan mobing prema nama koji smo radili od kuce. Sve ovo mozete da proverite. Molim vas budite najbolji novinari i istrazite sta se stvarno desava u Instituciji koja treba da stiti i vasa i moja prava. Hvala vam.

  2. Molim vas pomozite nam i istrazite sta se stvarno desava u ZG , da bi smo mi mogli da pomognemo drugima i radimo posao za koji smo placeni. U takvom smo strahu i nemamo nikoga ko moze da nam pomogne.

  3. Drhtim i cekam da li cete objaviti komentar. Hvala Vam od srca. Drhtim i na poslu svaki dan. Molim Vas proverite sve sto sam napisala i svi zaposleni ce ako smeju potvrditi. Proverite koliko disciplinskih postupaka je pokrenuto po zavrsetku vanrednog stanja i to sve prema ljudima koji su radili od kuce, kao da je to bila nasa volja. Proverite i da li su preduzete mere zastite zaposlenih od covida, a nisu, kao i kako su u utorak osobi koja je delila kancelariju sa osobom bolesnom od covida u pola radnog vremena rekli da napusti prostorije zgrade. Nas su obavestili mejlom po zavrsetku radnog vremena. Niko toj osobi potpuno nemocnoj nije ponudio testiranje, niti bilo kome ko je bio u kontaktu sa bolesnom osobom. Verujte mi, zavidim svakome ko radi slobodno i bez straha. Mi nemamo nista od toga, a treba da stitimo gradjane, nemocni da zastitimo sebe, svoje zdravlje i zdravlje bliznjih, i da se zastitimo od nepravde i bezrazlozne osvete. Vama se divim na slobodi i nezavisnosti. Jos jednom veliko hvala. Zelim da javnost bude upoznata sa situacijom u ZG.

  4. Hvala sto ste objavili komentar koleginice. Zaboravila je da navede da su osobu koja deli kancelariju sa osobom bolesnom od covida u pola radnog vremena u utorak rekli da napusti zgradu, da nam niko nije ponudio testiranje (ukljucujucibtu osobu na prvom mestu) i da smo o svemu obavesteni sluzbenim mejlom nakon radnog vremena. Trpimo ozbiljnu psihicku torturu, stalno se pokrecu disciplinski postupci i potpuna odmazda prema nama sto smo radili od kuce, a zdravlje nam je ugrozeno, tako da neko ko „stiti“ tudja prava, nije imao nameru da zastiti zdravlje svojih zaposlenih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.