Zašto Hitna pomoć ne dolazi uvek na poziv: Analiza rada četiri zavoda za hitnu medicinu

Ostavite komentar


  1. Pa u Somboru dzaba ih zoves,mlad decko se ukocio,poneriti se nije mogao,takozvana gospodja na centrali rekla da je mlad nema sanse da se ukocio..da mu se da brufen ili diklofenak i da ode kod lekara opste prakse…zivi na spratu,do toaleta ptici nije mogao , vaza se koristila za to…tri pita zvani jos ti kazu da si naporan…i da oni nisu duzni izaci..znaci zovi lekara privatno,jel radnici,hitne pomoci u dvoristu igraju kosarku,fudbal,sta god se nalazi ali mladic od 22 godine nije bitan. Jos se posle i pricalo u gradu sta ja umisljam ko sam ja da ce oni izaci na teren zbog toga….tako da hitna pomoc je jedna velika sramota,cast izuzetcima,ali moras imati vezu,onda se mozda smiluju….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.