Zašto niko iz vlasti nije bio kod Saše Jankovića?

Zorana Mihajlović: Nisam znala da pišu neopravdane * Ana Brnabić: Dolazak bi se protumačio kao moja podrška predsedničkoj kandidaturi * Bez odgovora i u kabinetima Nikolića, Vučića i Maje Gojković
Ministri nisu bili na jubileju Zaštitnika građana, iako su bili pozvani

Ostavite komentar


  1. Barnabićka je lepo rekla…Nema ni laži ni prevare u njenom stavu i stavu ostalih ministara za razliku od Jankovićevog performansa. Uostalom njemu je juče "Skat" bio najdraži gost!

  2. Zaista je sramota za zemlju da niko iz vlasti ne prisustvuje događaju. Time je jasno pokazano kakav je odnos vlati prema funkciji zaštitnika, ma ko to bio. Gospođa Brnabić ne bi trebalo da prisustvuje nijednom događaju koji priređuje T.Nikolić koji se, takođe, nalazi u poziciji "najavljene kandidature". Ostali su bili zauzeti?! Interesantno. U ovoj državi niko ne radi i nije zauzet sem ministara.

  3. Oni jednostavno ne shvataju, da je zaštitnik grašana državna institucija, za njih je on neprijatelj, jer se usudio da se kandiduje za predsednika Republike Srbije.
    A čitam u komentaru, poštovalac aktuelne vlasti misli, da nisu došli zbog američkog ambasadora, to vam je logika aktuelne vlasti i njihovih glasača.

  4. Odavno je jasno da vlast ne radi u interesu gradjana. Počevši od smanjenja penzija i plata, pa do svakodnevnih novih nameta i poskupljenja. Zašto bi onda bili na prijemu kod jedine osobe koja se istinski bori za ovaj narod, a oni u njemu vide samo konkurenciju.

  5. KAKO ONO REČE,,NAJBOLJI STUDENT PRAVA,, iz svakog čoveka i njegovh ,,dela,viri,, MU,,cilj,,.Svi njegovi,,uspesi,,se svode NA OMALOVAŽAVANJE I PINIŽAVANJE SVIH SA SOPSTEVNIM A NE NEGOVIM MOGZOM OD,,SLAVNE POBEDE,, KOJU SU,,SREĆOM,,
    ,,ZNALI UNAPRED I INOSTRANI,,LOBISTI,,,PRO BONO,,ANGAŽOVANI,, DA MU,,POMOGNU,.,,SOROŠEVCI , LOKATORI,,,I KVAIZIINTELEKTUALCI NEKONFABIULISTIČKI ZARAŽENI ZNAJU DA JE ON SVE SAMO NE ,SPASIOC NACIJE .U DOBA DOK JE,,STUDIRAO, OMBUNDSMAN SE NIJE PODRAZUMAVAO KAO KONTROLA ONE VLASTI U KOJOJ JE Asistirao kao,,slavni,,ministar Sloboleona,za Dezinformacije, I ,,SHVATIO,, DA MU ODLIČNO,,,IDE,,.,, STARI DOBRI,,KURS.TROJNE Kooperative SRS,SPS I JUL.Ni FANTOMKE nisu ono što su bile OD NEPOTROŠIVOG ,,MATERIJALA, PA SE,IZMIGOLJE NA SVETLOST,U VIDU,,POTEZA,, za,,brige ,,o naciji,. NAJGORE OD SVIH POŠASTI,SRBIJE..Pae,,slučajnom,osniva,,akademija ZA DOŠKOLOVANJE,,ZAPOSLENIH,, u BARBALIĆKINOM ,SEKTORU,,umesto prebrojavanja i Kategorizacija i organizacijeNA BAZI OBRAZOVANJA, a ne ,,posebitih,,pečatiranih kadrova,,.Barbalićka je Smo i jedino JOŠ JEDAN BEDŽ,SMIŠLJEN DA SE,,POKAŽE,,NJEGOVA,,TOLERANCIJA,, .Sve ono što Mu u Parlamentu manifestuju najveći,,obožavaoci,,i unapred pleskčiu su,spontane,,, poruke ,,kadrovika,IM,uz AKTIVNO UČEŠĆE JEDNE S ZVONCEM,,..,,DOBRO,,,JE ŠTO SE ČULO I ONO,,ĆUTI TU JE BARBALIĆKA.,,OSTALO NETREBA DA SE,,PREVODI,,… .

  6. ne znaci ako prisustvujes proslavi necega sto je vezano za rad zastitnika gradjana da istovremeno dajes podrsku tom istom coveku koji vise nije zastitnik gradjana ali ce se kandidovati za drugu funkciju. to bi trebalo da bude normalan politicki cin, da kao odgovorni politicar priznas uspehe zastotnika gradjana koje je imao obavljajuci tu funkciju bez obzira kome ces ti dati podrsku za neku drugu funkciju. to se zove politicka nekultura, da ti ne mozes da komuniciras sa nekim ko ne odobrava tvoje politicke stavove. pa kako postoje velike demokratije nego sto su svi prinudjeni da komuniciraju i nadju resenja. ovo se zove iskljucivost. ili mi ili vi. strasno da smo ponovo pali u staru klopku staljinovskih premisa.

  7. Postovana ministarko posto ste u tolikom poslu verovatno ne stizete da vidite sve probleme u saobracaju pa dam Vam javim. Kad budete imali vremena obratite paznju da od Kragujevca do Kraljeva gotovo da ne postoji vise od jednog putokaza koji bi nekome ko nije iz recimo Gruze pomogao da se orijentise kuda treba da krene i gde se nalazi. Ako krenete iz Uzica preko Pozege pa dalje prema Beogradu jedini pokazetalj koji pravac treba odabrati jesu retki prolaznici i lokalne kafedzije. I tako dalje i tako redom, sirom nase domovine.
    Srdacno i srecan rad

  8. Каква политичка тупост оних који у политици јуре за кандидатима а не интересују их политички програми (којих опозиција нема). Шот се тиче Јанковиа он је кандидат позиције у "опозицији", а читава галама око тога да нико није био присутан из власти служи само томе да би јавност прогутала Јанковића као опозиционог кандидата. Уосталом, најбољи доказ за то је присуство Скота перформансу. Сетимо се како је он благо критиковао Грегора Самса после хистеричног напада на САД.

  9. Ako Ana Brnabic misli da smo slobodni, bez obzira na bilo koju pripadnost, shvatice da je to samo privremeni osecaj, dok je u Vladi. Mislim da mnogo vise moze da doprinese unapredjenju drustva, ali nazalost, propusta priliku.

  10. Naravno da nisu prisustvovali,ne zato sto su zauzeti"radom"nego su se uplasili reakcije svog gospodara…Zato Ana reci slobodno sta je pravi razlog!

  11. Ljudi, pa da li vas je sramota sto zivite u Srbiji? Ili vise nemate nikakvog osecakja stida i srama.

  12. E, da je Zaštitnik iz redova SNS ili njihov poslušnik bilo bi ih više nego stolica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.