Zašto se i dalje utvrđuje ko je odgovoran za objavljivanje spiska dece iz „Ribnikara“?

Ostavite komentar


  1. Jos iz vremena socijalizma je poznato da uvek kada se zelelo nesto zataskati formirane su komisije,anketni odbori i sl. kada zeli slucaj da se resi podnosi se prijava nadleznom organu ili on reaguje po sluzbenoj duznosti,naravno uz uslov da je organ slobodan i nezavistan od vlasti.

  2. Milic mora da skloni inspektore koji rade svoj posao (Jovanjica), svima nam je jasna veza

  3. Ko je? Ja vidim samo ovu dvojicu sa slike, i ne znam ko bi drugi mogao da bude.

  4. Ne dirajte mi Milića taman je platio reket i vratio se na staro radno mesto, sad ga opet uznemiravate.

  5. Zbog koprcanja u GLUPOM , populistikom lupetanju i hitrom ZATRPAVANJU afera nekopetentnih ali odanih ljudi rezima , naravno , bivsem Suncu sekte na vlasti !!!

  6. Sigurno je da su se Milić i Gašić konsultovali oko iznošenja podatataka u javnost.Sigurno je da je načelnik informisao ministra o trenutnim aktivnostima istražnih ograna i rezultatima do kojih su došli.Sigurno je da su se i dogovorili o odgovorima na postavljena pitanja i do koje granice se može ići da se ne ugrozi istaraga.Tako da je stvar jasna;krivicu snose ministar Gašić i načelnik Milić.

  7. Da li je moguce da se tolliko prave ludi ovi iz aktuelne vlasti ? Pa spisak je procitao javno Milic ?

  8. Neverovatno je!Na televiziji načelnik beogradske policije pokazuje spisak da mogu svi da ga snime, targetira decu za ceo život, pored njega stoji ministar policije i ne reaguje!
    A ne zna se ko je kriv za objavljivanje spiska!
    Majko Srbijo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.