Zašto su avio-kompanije Željka Mitrovića i Nikole Petrovića ostale bez sertifikata?

Ostavite komentar


  1. Eeee, gde su sad ovi botovi sto za crkavicu se blamiraju za ovi sto imaju avione i para da ne znaju sta ce sa njima,a vi bedinje jedne idite i tapsite,vicite Aco Srbine i jedite hleb,ako i za to imate.

  2. Oduzeti im sertifikati da Papak ne bi mogao da pobegne. Bliži mu se hapšenje.

  3. Samo u Srbiji lazi imaju dugacke noge.Tu je laz i kriminal vrlina.Nszalost to kod trulog zapada nepali.Nevole nas i to je to.

  4. Da li to što je ZM uradio spada pod ukrao ili slagao? Možda i jedno i drugo? Znaci ZM je i lopov i lažov? Ili ja nesto grešim?

  5. Kada je Mitrović napravio svoju Avio-flotu,za vreme koje vlasti ? Da i to nije bitno,bitno je da su SNS lopovi,a to šta je pre njih bilo i kako su ovakvi postali prebogati,to nije bitno.

  6. Kolumbija u Evropi?
    Teşko pitanje??
    Me ne, banalno prosto.
    Jedna bivša jugoslovenska republika koja već 12 godina grca u zlatnom dobu.

  7. Цитат: „To bi značilo da avioni nisu slati na strogo propisane servise kada je za njih bilo vreme, na osnovu stvarnih sati letenja, već kasnije, na osnovu lažno prikazane evidencije trajanja letova. Obavezni servisi i zamena delova aviona su veoma skupi, a njihovo izbegavanje i odlaganje može troškove za flotu od 19 aviona na godišnjem nivou da smanji i za više miliona evra.“ Боље речено (преведено): ФАЛСИФИКУЈЕМО податке о сатима летења НА МАЊЕ итиме ШТЕДИМО а јадници који лете у тим авионима као и особље и ПИЛОТИ – нису важни!!! ако се због пропуштеног сервисирања деси несрећа има ко ће рећи „ПА ШТА!“

  8. Na stranu to što se ovaj opasan muljator igra sa životima ljudi, Oskar mu nikada neće zameriti dok god može da obećava lepšu budućnost za sve koji glasaju za njega. Ovi su se tako umrežili da im i Mordor može pozavideti.

  9. E baš mi žao čoveka da njegove kompanije ostanu bez sertifikata. Ja predlažem da se čoveku vrati sertifikat da se osnuje nova agencija za ispitivanje svemira i da on dobije sertifikat. Da se osnuje agencija za nuklearnu energetiku i da on dobije sertifikat i za sve drugo što se radi po Srbiji da se čoveku da sertifikat, jer je on izuzetno pametan čovek i mnogo zna i jedino nas on može spasiti pod uslovom da ne koristi ona psihodelična sredstva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.