Zašto su političari opsednuti tajnim društvima?

Fotografije gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski koja se učlanila u Red vitezova templara Srbije uzburkala javnost u Srbiji

Ostavite komentar


  1. „Zašto su političari opsednuti tajnim društvima?“
    – Zato sto su svi do jednog poluobrazovani mediokriteti.

    1. Dobro si primetio. A takvi se osećaju prijatno i zaštićeno samo kad su medju istim takvim „ljudima“…

  2. Danas u britanskoj TV seriji-a Britanci znaju nešto o tome, tajnim društvima – Inspektor Gently – su masoni označeni kao :“mafija mediokriteta“.

  3. Vrana vrani oči ne vadi.Primeticete da se vlasti menjaju al niko od politicara ne robija a trebali bi neki.Setite se milion primera.

  4. Kada sam prvi put videla ovu sliku ulinilo mi se da čovek meri građevinskim merom glavu žene koja kleči… a kad sam shvatila da je slikan ritual sa gradonačelnicom Niša, to mi je bilo duplo otkačenije od prve pomisli…

  5. Zato što se u tajnim društvima mogu upoznati moćni i uticajni ljudi, što je uvek dobro za karijeru. Naročito kad je neko mediokritet i nikogović, i nije ni za šta drugo osim za političara, pa mu je svaka prečica korisna i dobrodošla!

  6. Jedan koga ste pitali da li je Mason i on Vam dao odgovor da nije… nije slagao… maker ne potpuno. Bio je clan tamo s pocetka 2000-tih, a onda zbog nedolazaka na sastanke i ne placanje clanarine – izbacen. A sto je Srbin i Pravoslavac nije suprotno sa nacelima Masonerije ni malo.

  7. masoni se ne bave politikom, verom i biznisom?
    sta onda-bastovanstvom i slikanjem? ma ajde
    pogledajte samo gradjevinski plan vashingtona i masonske simbole svuda po zapadu a i kod nas

  8. Egocentricno pravljenje budale od sebe, i sablaznjavanje Informersko-Pinkovske prostote …

  9. Sadržina teksta, iako, možda, spisateljica nema nameru, ukazuje na vrlo važnu, tragikomičnu, no moguće pribežište, tačnije traženje oslonca u spiritualna a nasilnička društva koja su potrebna da zaštite lažove, lopove, secikese i prevarante koji su okupirali Srbiju.

  10. Za istu svar je Javni tuzilac u Hrvatskoj podneo ostavku, kada je otkriveno da je clan drustva naravno, ne odmah.

  11. Zato što misle da pripadnost tajnim društvima neutrališe praziluk koji viri li viri…
    „Ćirko je Crni vitez…“ ( Srećko Šojić).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.