Zatvara se prihvatni centar za migrante u Šidu

Ostavite komentar

  1. Ostadose nama "parkirani migranti" i to vise hiljada. Zasto ne vracate ekonomske migrante u zemlje iz kojih su dosli? Valjda ste proverili ko su i odakle!?! Koliko godina ce oni da ostanu u Srbiji da besplatno jedu, piju, izlezavaju se, setkaju i uznemiravaju gradjane? A za to vreme nasi gradjani sa minimalnim penzijama, kao i nezaposleni nemaju sta da jedu.

Ostavite komentar

Društvo

Država nema nikakav nadzor nad osuđivanim silovateljima: Sve se u najvećem broju slučajeva svodi na povremeni telefonski poziv 10

Država nema nikakav nadzor nad osuđivanim silovateljima: Sve se u najvećem broju slučajeva svodi na povremeni telefonski poziv

I. M. (44) čovek koji je veći deo života proveo po kazneno-popravnim zavodima juče je postao poznat po sili zakona i logici tabloidnog novinarstva. Naime, sve što je I.M. morao da uradi kako bi se mediji utrkivali ko će pre da objavi njegovu fotografiju jeste da izađe iz zatvora gde je odležao petnaestogodišnju zatvorsku kaznu zbog više silovanja i razbojništava.

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.